Spennende steder du kan spille golf rundt i verden

Foto: Flickr/Dan Farber

Er du en av de som lever og puster golf, og ser etter noen av de beste golfbanene å spille på? Liker du det som er innovativt og nytt og er reiseglad?

Det er mange spennende og ulike baner å finne rundt om i verden, enten du liker at de har et spesielt tema eller du bare er ute etter skjønne naturomgivelser å spille på.

Starter vi her hjemme, er Lofoten Links noe av det vakreste og røffeste du kommer til å spille på. Her får du spille til den ferske sjøluften og se hvordan havet leker seg, mens du nyter midnattssolen eller nordlyset når du spiller fra hull til hull. Dette er såklart avhengig av når på året du er der, for både midnattsolen og nordlyset er to fantastiske fenomen som du kan få med deg når du driver med hobbyen din.

Finn din «indre naturist»

Hvem sa at du måtte spille golf i fullt golftøy? På La Jenny golfbanen i Aquitaine i Frankrike tilbyr de golf i en naturlig setting. Her kan du la naturisten i deg komme ut, for det er ingen som dømmer eller forventer at du skal ha på deg noen klær. Her er det full kommando om du skulle ønske det.

Om du skulle digge geomentriske figurerer, og ha en interesse for dette kan du finne et slikt sted å spille på i South Carolina i USA. Her er alt som har med golfbanen å gjøre geometrisk – og det er designet for å gi deg en spesiell opplevelse.

Ting skal være trendy

Det er en viss trend nå for å få golfbanene til å se annerledes ut, eller legge banen til et visst tema. Dette er det nye for å tiltrekke mennesker utenfor golfens krets. Noen prøver for eksempel å arrangere kvelder der de har ulike filmtemaer som Jurassic Park, Indiana Jones eller andre filmer. Dette er en trend som vi allerede ser i spillverdenen, der de lager spill etter filmer som har vært populære. Du ser det blant annet i filmtema-variasjoner  på Full Tilt Poker slik som Tomb Raider, The Phantom of the Opera og Jurassic World, eller i konsollspill for Playstation som både har Star Wars, Mad Max og The Chronicles Of Riddic.

Golfspenning

Er du en av de som fortsatt ikke liker at en golfbane skal ha noe tema, men bare vil spille for deg selv i fine omgivelser? Da kan en golfbane i Sri Lanka være noe for deg. Her spiller du i fine omgivelser, men utfordringer er at 4 av hullene går over en jernbane. Hvem sa at golf er kjedelig? Så neste gang du planlegger ferien og vil ha litt ekstra golfspenning, finn en bane som har det lille ekstra, så kanskje du får med deg den vennen som ikke liker golf, eller det familiemedlemmet som liker å prate negativt om golf. Du vet aldri, kanskje de også blir store golfentusiaster og til slutt blir de som drar deg med på mange ulike golfarrangementer.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.