Sotogrande Spa og Golf Resort Hotel har avduket en rekke nye opphold- og spillpakker designet for å tilby gjester en utrolig golfopplevelse på spanske og europeiske topp 100-golfbaner, i et av kontinentets mest ærede reisemål, samtidig som de nyter vintersolen i Middelhavet.

Hovedattraksjonen i den nye samlingen av pakker er Sotogrande Golf Tour Classic – designet for golfere som søker den ultimate golfopplevelsen.

Gjester vil, som en del av et fem-netters opphold på feriestedet fra 1 744 euro, få starttid på tre legendariske baner:

 1. Real Club Valderrama – #1 bane i Spania, tidligere vert for Ryder Cup og nåværende LIV Golf-vert.
 2. Real Club de Golf Sotogrande – #2 bane i Spania, hjem til DP World Tour’s Andalucia Masters, og nylig Ladies European Tour vertsbane og
 3. La Reserva Club – #7 bane i Spania.

I tillegg vil den nye Golf Escape-pakken tilby gjester sjansen til å nyte golfrunder på stedet Almenara Golf, som er med i Spanias topp 100 baner, og nærliggende La Reserva Club som nylig har blitt oppført i Continental Europe Top 100.

Golf Escape-alternativer inkluderer:

 • Tre-netters opphold på SO/ Sotogrande Spa og Golf Resort med to golfrunder inkludert.
 • Fem-netters opphold på SO/ Sotogrande Spa og Golf Resort med tre golfrunder inkludert.
 • Sju-netters opphold på SO/ Sotogrande Spa og Golf Resort med fire golfrunder inkludert.

Etter å ha valgt lengden på oppholdet, har gjestene muligheten til å velge enten BIRDIE, EAGLE, eller ALBATROS golfpakken.

 • BIRDIE: Tre, fem eller sju netters pakke lar golfere spille sine runder på Almenara Golf eller La Reserva Club. Fra 539€
 • EAGLE: Fem eller syv netters pakke lar golfere spille på 4 forskjellige golfbaner lokalisert i en radius på ca. 11 km, inkludert også Almenara Golf og La Reserva Club. og andre golfbaner nær Sotogrande. +20km. Fra 969€
 • ALBATROS: Syv netters pakke som lar golfere spille 4 golfrunder på Almenara Golf, La Reserva Club, og noen av de mest attraktive golfbanene lokalisert i en radius på 23 km fra 5* feriestedet.- Pakkepris som starter på 1.384€

De nye Golf Escape-pakkene inkluderer overnatting på det 5-stjerners luksus velværesenteret, Sotogrande Spa og Golf Resort – nylig tildelt utmerkelsen ‘Best Luxury Lifestyle Resort in Europe’ på World Luxury Hotel Awards 2023.

Alle pakkene er basert på et opphold i et Comfy Room og inkluderer:

 • Daglig frokost servert på SoCiety restaurant
 • Tilgang til Spa & Wellness Club hydrotermal krets og innendørsbasseng,
 • Tilgang til 24/7 treningsstudio med daglige gratis gruppetimer.

Pakkegjester vil også dra nytte av en Cryotherapy-økt per person, 10% rabatt i Almenara Golf pro-butikken, 20% avslag på rack-rater på partnergolfklubber, og 25% avslag på ekstra netter på Sotogrande Spa og Golf Resort.

Stephane Menou, General Manager på Sotogrande Spa og Golf Resort sier: – Vi er glade for å tilby disse nye Golf Escape-pakkene for besøkende til regionen. Disse pakkene lar gjester oppleve en smak av Sotogrande-livsstilen med inkludering av flere runder med golf i verdensklasse og eksklusiv tilgang til velværefasiliteter og fasiliteter innen feriestedet.

Sotogrande er hjem til fire av de beste mesterskapsbanene i Spania, med La Reserva Club, Almenara, Real Club Valderrama, og Real Club Sotogrande. Å kombinere det med et opphold på SO/ Sotogrande feriested er den ideelle måten å oppleve en golfutflukt og suge inn den berømte middelhavssolen, legger hun til.

Almenara Golf ligger på stedet på Sotogrande Spa og Golf Resort, med første tee bare gåavstand fra hotellets soverom.

Det opprinnelige Dave Thomas-designet har nylig gjennomgått en omfattende ombygging, av den legendariske lokale golfspilleren, Manuel Piñero.

Omringet av den vakre Los Alcornocales naturparken, tilbyr en annen variert og hyggelig mulighet, denne gangen med 27 hull over tre 9-hulls løkker å spille så mye du vil med “All you can play”-pakken; tilgjengelig fra 3 netter og inkludert daglig greenfee på Almenara Golf. Fra 617 euro.

La Reserva Club, som ligger på toppen av Sotograndes høyeste topp, er den nyeste banen i Sotogrande og har nylig vært vertskap for Ladies European Tour’s Aramco Series. Designet i 2003 av den amerikanske arkitekten, Cabell B. Robinson, har mesterskapslayouten brede, feiende fairwayer som leder til store, bølgende greener, sammen med mange utfordrende vannfarer.

Sotogrande er også et av de mest eksklusive og private livsstils- og boligdestinasjonene i Europa. For mer informasjon om eiendomstilbudet i området, gå til: https://sotogrande.com/real-estate-sotogrande/

For mer informasjon om tilgjengelige pakker, og for å spørre om å gjøre en reservasjon, gå online til:

 • Golf Tour Classic: https://sotogrande.com/golf-experience-sotogrande/
 • Golf Escape Package: https://almenaragolfsotogrande.com/en/golf-escapes/

*Prisene per person som vist ovenfor er basert på delt dobbeltrom på Sotogrande Spa & Golf Resort Hotel.

For å finne ut mer om

 • Sotogrande Spa og Golf Resort Hotel, gå til: https://so-hotels.com/en/sotogrande/
 • Almenara Golf, gå til: https://almenaragolfsotogrande.com/
 • La Reserva Club, gå til: https://www.lareservaclubsotogrande.com/
 • Sotogrande, destinasjonen og livsstilen som tilbys, gå til www.sotogrande.com

Om Sotogrande SA

Sotogrande SA, grunnlagt i 1962, er promotøren og utvikleren av merkevaren “Sotogrande®️, Andalucía”.

Lokalisert i provinsen Cádiz rundt elven Guadiaro, dekker det et område som strekker seg 20 km2 fra Middelhavet til foten av Sierra Almenara.

Denne bolig- og fritidsdestinasjonen har et samfunn på 2,500 faste internasjonale hjem og omtrent 8,000 i høysesongen. Den huser mer enn 300 selskaper og en av de beste internasjonale skolene i Spania, Sotogrande International School.

Det er også en av de viktigste sportsdestinasjonene i Europa der man kan drive med vannsport, tennis, polo og selvfølgelig golf, da det har fire mesterskapsgolfbaner.

Lett tilgjengelig fra store europeiske byer (Gibraltar og Malaga flyplasser) og 30 minutter vest for Marbella.

Destinasjonen har kommet langt siden de nye eierne tok over i 2014. Det første skrittet de tok som en del av investeringsprosjektet var reparasjon av veiene, forbedring av infrastrukturen og hagene i komplekset. Den emblematiske marinaen i Sotogrande® kom til liv med et nytt aktivitetsprogram og åpningen av nye restauranter, kafeer og butikker.

I år vil destinasjonen feire sitt 60-årsjubileum, med en kalender full av skreddersydde arrangementer designet for å feire historien og kulturen til Sotogrande®.

La Reserva Club er det neste kapittelet i historien om den berømte Sotogrande®, en bolig- og fritidsklubb som dekker et område på 600 hektar bestående av en 18-hulls golfbane, en av de beste i Spania, to restauranter, tennisbaner og padel tennis, en strandklubb som har en sandstrand, halvolympisk basseng kun for voksne og en lagune for vannsport som padlebrett, kajakk eller jetbrett, samt et velværeområde og barnas klubb.

Natur og forfinelse spiller en viktig rolle, så vel som dens lave bygningstetthet med en konstruksjon på bare 25% av landet. Typen mennesker tiltrukket av Sotogrande skiller seg noe fra klientellet i Marbella vant til luksus i deres hverdag. Vårt mål er å matche dine forventninger i denne forbindelse, men fremfor alt er det et sted hvor du kan slappe av komfortabelt, sosialisere med stil omgitt av natur, skjønnhet og ekthet. Lev spesielle øyeblikk med familie og venner og tilby det som virkelig er viktig for dem.