Velkommen til Golf i Portugal med NordicGolfers.com: Portugal er en av de mest populære golfdestinasjonene i Europa. La NordicGolfers.com hjelpe deg på ditt livs golftur til Portugal.

Portugal er en av de mest populære golfdestinasjonene i Europa, og med god grunn. Landet byr på fantastiske golfbaner i vakre og varierte omgivelser, mildt klima hele året og varm og vennlig gjestfrihet. Enten du vil spille golf på Algarvekysten, i Lisboa eller på Madeira, finner du en golfopplevelse som passer dine ønsker og behov.

La NordicGolfers.com hjelpe når du bestiller golfreise til Portugal. Vi har et stort utvalg av golfbaner, golfresorts og hoteller i Portugal som du kan velge mellom. Vi har de beste prisene og tilbudene på markedet, og vi tilbyr prisgaranti, slik at du er sikker på å få den beste prisen på din golfreise. I tillegg er vi medlem av det danske reisegarantifondet, så du kan trygt bestille din golfreise hos oss.

Algarvekysten

Algarvekysten er hjemsted for noen av Portugals beste og mest kjente golfresorter, som Quinta do Lago Resort, Monte Rei Golf & Country Club, Castro Marim Golfe & Country Club og mange flere.

Her spiller du på golfbaner designet av noen av golfens legender, som Jack Nicklaus, Nick Faldo og Arnold Palmer. Du kan også nyte de lange hvite sandstrendene, de sjarmerende fiskelandsbyene og det livlige nattelivet som Algarve er kjent for. 

Lisboa

Lisboa er hovedstaden i Portugal og en av Europas mest spennende byer, med en rik historie, kultur og gastronomi. Her kan du spille golf på noen av landets eldste og mest prestisjefylte golfbaner, som ligger i vakre naturområder, nært sentrum.

Du kan også overnatte på golfresorter, som tilbyr luksuriøse fasiliteter og tjenester. Lisboa er også et godt utgangspunkt for å utforske den portugisiske rivieraen, hvor du finner koselige havnebyer som Cascais og Estoril, samt den historiske byen Sintra som står på UNESCOs verdensarvliste.

Madeira

Madeira er en øygruppe i Atlanterhavet som tilhører Portugal. Madeira er kjent for sin unike natur, med frodige fjell, fargerike blomster og spektakulær utsikt. Her kan du spille golf på tre spennende og utfordrende golfbaner, som har en ubeskrivelig vakker utsikt over havet og øyene.

Du kan også oppleve den sjarmerende hovedstaden Funchal, som har en koselig atmosfære, gode restauranter og et livlig marked.

Golf i Portugal er en golfopplevelse du aldri vil glemme. Bestill din golfreise i dag på NordicGolfers.com og se frem til å spille noen av Europas beste golfbaner, i et land som har alt.

Velkommen til golf i Portugal med NordicGolfers.com!

Les mer om golf i Portugal: https://www.nordicgolfers.com/no/destinasjoner/portugal/