22/02/2024. Ladies European Tour. Lalla Meryem Cup 2024. Royal Golf Dar Es Salam, Blå Bane. Rabat, Marokko. 22.-24. februar. Madelene Stavnar fra Norge under første runde. Foto: Tristan Jones/LET.

Med tre tidvis regnvåte golfrunder, hver på 2 under par, sikret Madelene Stavnar seg en sterk 7. plass på 6 under par totalt i Lalla Maryem Cup som ble spilt på Royal Golf Dar Es Salam i Marokko fra 22. til 24. februar.

Etter å ha åpnet turneringen torsdag med en bogey, tok Stavnar raskt tilbake styringen med en birdie allerede på neste hull. Før det attende hullet torsdag, var hun 4 under par før hun røk på en sur dobbelbogey. Andre dagen startet også tungt med enda en dobbelbogey, men med seks birdier for dagen fortsatt hun godspillet under par. På siste runden pyntet hun videre på scorekortet med en eagle på det åttende par 5-hullet.

Madelene gav på Instagram uttrykk for at hun er svært fornøyd med å slå tilbake med en topp-10 plassering etter en tøff start på LET-sesongen med to missede cutter i Kenya og Saudi Arabia:

Fra Madelene Stavnar sin Instagram

Vinner i Marokko ble Bronte Law fra England som sikret seg 67 500 euro av den totale potten på 450 000 euro. For Stavnar sin del gav 7. plassen 11 925 euro i innspilte premiepenger.

Av de to andre norske som også stilte opp i Rabat, var det bare Marianne Skarpnord som kom seg over cuten, og endte på en 59. plass med seks over par total.

Dorthea Forbrigd kom seg dessverre ikke over cuten etter å ha gått de to første rundenen 7 over par.