Prince’s Golf Club, Royal St. George’s og Royal Cinque Ports har slått seg sammen for å tilby en unik og historisk mesterskapsbaneopplevelse – Hagen 54. Navnet henter inspirasjon fra Walter Hagens nå berømte treningsrunde i 1920 Open Championship, som strakte seg over deler av hver bane; han hoppet over gjerder underveis.

“Hagen Hoof”, en ikonisk 54-hulls medlemsbegivenhet som finner sted på alle tre banene, feirer allerede det sterke samarbeidet mellom stedene – med Hagen 54 satt til å tilby hver golfer muligheten til å oppleve den ultimate Open Championship-pakken.

Trekløveret av verdensklasse-golfbaner, som ligger bare minutter fra hverandre på Englands sørøstkyst i Kent fylke, har vært vert for totalt 18 Open Championships, samt en rekke profesjonelle og amatørarrangementer.

Hver bane er med i en rekke internasjonale Top 100-rangeringer – og presenterer en kombinasjon av høy kvalitet og nærhet som er sjelden globalt.

Princes Shore Golf Club

Den første Hagen 54-pakken er et to-netters og tre-runders tilbud som lar besøkende golfere nyte hver av banene mens de bor på The Lodge at Prince’s, som huset mange av verdens beste golfere under 2021 Open Championship på Royal St. George’s. I løpet av de tre dagene kan golfere utforske en av verdens mest berømte links-baner på St. George’s, glede seg over de nyutformede og varierte links-hullene på Prince’s, og nyte tradisjonen med en “ut og tilbake” bane på Royal Cinque Ports. Beliggende i sørøst i England, er banene lett tilgjengelige for enhver reisende golfer.

Banene ligger på rekke og rad langs kysten.

Bare to timer med bil fra Londons viktigste flyplasser, og med fantastiske togforbindelser, kan golfere fra hele verden ta reisebekymringer ut av ligningen. Inkludert i reiseplanen er alle greenfees, et to-netters opphold på The Lodge at Prince’s, en to-retters middag hver kveld på Brasserie on the Bay (beliggende på The Lodge), lunsj på hvert sted etter runden, en baneveiledning på hvert sted, og gratis rangeballer.

Royal Cinque Ports Golf Club

Videre, i feiring av Walter Hagens bestrebelser på Kent-kysten, vil samlingen av klubber være vert for en helt unik begivenhet den 24. juli 2025; hvor gjester kan utfordre seg selv i en én-dags, 54-hulls begivenhet, som speiler formatet til den nå legendariske “Hagen Hoof”-begivenheten der klubb-teamene konkurrerer årlig.

For en mulighet til å fordype deg i noe av den fineste links-golfen i verden, kontakt The Hagen 54 via e-post på info@thehagen54.com eller gå til www.thehagen54.com for å registrere din interesse.