Hull 16 på TPC San Antonio

Lytt til podcasten i avspilleren nederst i saken.


Helt Texas i Texas
Det var ikke bare storspillet til Bathia og Denny som fikk oppmerksomhet i helgens turnering. Det gikk hett for seg på flere fronter. Jimmy Walker knakk putteren sin på hull ti. Ludvig Åberg mistet køllehodet på driveren, attpåtil på en drive som endte opp på green. I tillegg er det ikke hverdagskost at en spiller sikter på klubbhuset i håp om å få seg en fridropp, men det var akkurat det Jordan Spieth gjorde. Smart tenkt, og ikke minst sterk jobb av producer som fikk filmet ballen som endte opp i takrenna. Helt Texas i Texas

Bhatia til Masters
10 år etter at han vant den “prestisjetunge” drive, chip & put konkurransen for juniorene på Augusta, får Bhatia den berømte guttedrømmen oppfylt med en start i Masters etter helgens seier. Om det var morens bursdagsønske, eller hans egne skriblerier på underarmen som gjorde susen er vanskelig å si. Men det ble uansett en imponerende “wire to wire”-seier og han “embracet the race”.

Denny med 7 birdies på rad!
Den nevnte seieren til Bathia så lenge ut til å bli av den overlegne sorten. Når det gjensto 9 hull lå Denny McCarty hele seks slag bak. Men med en imponerende back nine, som inneholdt intet mindre enn 8 birdies – syv på de siste syv – tvang han Bhatia ut i omspill. Dessverre for Denny, var birdiekontoen tom, og Bhatia kunne puste lettet ut. Hatten av for Denny, som kan “trøste” seg med at antall slag han tjente på feltet hadde holdt til seier i de siste 167 PGA Tour-turneringene. Det er vanskelig å ikke unne Denny sin første seier snart.

Nelly Korda med 4 seiere på rad
Etter noen litt tøffe år, er virkelig Nelly Korda på vei mot å bli den dominante verdenseneren mange trodde hun skulle bli når hun slo igjennom som nittenåring, med sin første LPGA seier. Med seier i sin fjerde start på rad er hun bare en seier bak rekorden som deles av blant annet legenden Annika Sörenstam.

Hør mer om aktuell golf i siste episode av Fore!Boys-podden: