Søndag 28. april arrangerer Oslo Golfklubb årets store bruktmarked for golfentusiaster som er på jakt etter nesten-nytt utstyr før den kommende sesongen.

Golfmarkedet, som finner sted i Golfland, simulatorsenteret i klubbhuset til OGK på Bogstad, er et årvisst arrangement som har blitt svært populært. Årets utgave lover svært mange gode tilbud på et bredt utvalg av golfutstyr, inkludert traller, køller, bager og puttere. 

Det er spesielt gode muligheter for å gjøre kupp for juniorer som har vokst ut av utstyret de brukte i fjor. Her kan man forvente å finne mye pent brukt kvalitetsutstyr til reduserte priser.

– Vi er åpne fra kl. 10.00 til 15.00 på markedsdagen, sier Siv Therese Leschbrandt, som er medlems- og kommunikasjonsansvarlig hos Oslo Golfklubb. – Men av erfaring vet vi at det aller beste utstyret går raskt, så det lønner seg å være tidlig ute.

Til inntekt for juniorarbeidet

Markedet er til inntekt for Oslo Golfklubbs juniorsatsing, som omfatter over 200 barn og unge i trening. 

Siv Therese Leschbrandt,
Medlems- og kommunikasjonsansvarlig, Oslo Golfklubb
Siv Leschbrandt i Oslo Golfklubb gleder seg til markedsdag til inntekt for juniorene.

Det innebærer at de som selger utstyret sitt får 70 prosent av salgssummen, mens de resterende 30 prosent av salgssummen går direkte til juniorsatsingen. For utstyr som prises til 300 kroner eller mindre, går hele salgssummen til junioravdelingen.

Oslo golfklubb tilbyr juniortrening gjennom hele året – for både medlemmer og ikke-medlemmer – tilpasset den enkeltes alder, golfferdighet, ambisjonsnivå. Det arrangeres uhøytidelige turneringer og sosiale arrangementer for å skape idrettsglede og et godt utviklingsmiljø.

Mye av driften dekkes av kursavgift og kontingenter, men det er ikke nok til å betale det det koster å drifte hele juniorsatsingen, derfor er golfmarkedet en viktig inntektskilde som sikrer et fortsatt godt tilbud til barn og unge i klubben.

Selg gammelt utstyr 

Den som ønsker å selge sitt gamle utstyr, kan levere inn nyere og pent brukt golfutstyr hos klubben, hver hverdag mellom kl. 12-16, helt fram til kvelden før arrangementet. De som skal levere inn utstyr, bes henvende seg i trenerkontoret i underetasjen i klubbhuset.

Utstyr som ikke blir solgt blir returnert til selgeren. Om selgeren ikke vil ha det tilbake, tar Oslo Golfklubb ansvar for å levere det til gjenvinning.

– Vi gleder oss til å se mange golfspillere av alle aldre og ferdighetsnivåer på markedet vårt, og vi håper mange vil gjøre gode kupp, samtidig som de støtter en god sak, sier Leschbrandt.