J.Lindebergs limited edition kolleksjon for Hovland i anledning The Masters. Foto: J.Lindeberg

Den 2. april, litt over en uke før den 88-ende versjonen av The Masters, har J.Lindeberge annonsert en eksklusiv kolleksjonen som henter inspirasjon fra de frodige azaleablomstene som kler det ikoniske 13. hullet på Augusta National.

Kleskolleksjonen skal bæres av J.Lindeberg-ambassadør Viktor Hovland gjennom turneringen. Hovland har fått tildelt forskjellige plagg til hver av de fire turneringsdagene.

Kolleksjonen har høstet mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Noen av kommentarene lyder som følger:

Good camouflage for Amen Corner…

“Almost as bad as his fave music. For such a sweet funny guy he has some odd taste.”

“Poor Viktor”

“The best outfits in golf belong to Viktor Hovland”

‘De betaler meg for å gjøre det’

Hovland har tidligere fått mye oppmerksomhet for klesstilen. Da han i forbindelse med PGA Championship 2023 ble spurt om hva som er historien med golfskjortene, og om han liker å kle seg i knasje farger og oppmerksomheten som følger, svarte han ganske enkelt, og til pressens begeistring:

– Vel, J. Lindeberg gir meg disse greiene og betaler meg for å gjøre det, så jeg bare dukker opp og bruker det de vil at jeg skal bruke.

Tidligere kolleksjoner

I 2023 var Viktor Hovland med å kjempe om seier hele veien på Augusta National, hvor han ledet etter første dag, men til slutt endte på en syvende plass. Og de nokså grelle skjortene fra J.Lindeberg masse god sendetid på skjermen.

Hovlands J.Lindeberg-kolleksjon iThe Masters 2023.

Hovlands J.Lindeberg-kolleksjon i The Masters 2022.