Illustrasjonsfoto (Camilo Jimenez/Unsplash)

PGA-touren må vente på den 15 år gamle sønnen til Tiger Woods, skriver flere medier.

I en pre-kvalifisering for Cognizant Classic på torsdag, endte Charlie Woods med 12 slag på et hull, og 16 over par totalt.

Tenåringen fikk ingen birdies på Lost Lake Golf Club og endte på delt 110. plass blant de 112 spillerne som leverte inn scorekort.

“Slutt å bekymre deg for Charlie Woods”

“Slutt å bekymre deg for Charlie Woods, fordi du i utgangspunktet ikke bør bekymre deg for en 15 år gammel golfspiller” skriver den anerkjente golf-journalisten Joel Beall i Golf Digest.

Tross inntrykket man får i media ellers, er ikke Charlie en topprangert junior. At han allikevel stilte opp i et PGA Tour-arrangement var kanskje prematurt.

PGA Touren hadde et kamerateam som møtte Charlie da han gikk inn fra parkeringsplassen, og den enkle videosnutten fikk raskt over en million visninger.

Gjennom løpende blogging kunne folk følge unge Woods’ runde direkte. Publikum så en gutt som falt av hesten i sitt første rodeo, en 86-runde som ble torpedert av en 12 på det syvende hullet.

Folk er naturlig nysgjerrige på om Charlie vil følge i sin fars fotspor og oppnå lignende suksess på golfbanen. Joel Beall i Golf Digest synes imidlertid at denne oppmerksomheten er overdrevet og potensielt skadelig.