Hovland-WebApp-RGB. Foto: PING

Nye wedger

Som kombinasjon av spillforbedrende ytelse i nærspill og bransjeledende fitting-app, introduserte PING i dag s159-wedgeserien, deres neste generasjon av spesial-wedger konstruert for å gi golfere mer spinn og kontroll inn mot og rundt greener.

De tour-testede s159-wedgene tilbys i 25 loft/grind-kombinasjoner og er tilgjengelige for tilpasset fitting og forhåndssalg fra 13. februar hos autoriserte PING golfbutikker over hele verden.

— De nye wedgene representerer vår mest omfattende og allsidige wedge-linje til dags dato. De forbedrer wedge-ytelsen betydelig og utvider fitting-alternativene, sa John K. Solheim, CEO & President i PING.

— De har allerede vunnet på Tour, og vi ser mange spillere som konverterer til dem over hele verden. De elsker det rene utseendet, den myke følelsen og, viktigst, evnen til å treffe og spinne slagene med presis kontroll. Med seks grinds, designet for å prestere under en rekke spilleforhold og teknikker, har vi en wedge som passer enhver golfer.

— I forbindelse med de nye wedgene er vi også glade for å introdusere WebFit Wedge-appen. Det er en nettbasert app konstruert for å hjelpe golfere med å finne de beste grinds og gapping-løsningene for deres spill. Det er en rask og enkel opplevelse som hjelper golfere å kutte gjennom mye av forvirringen forbundet med kjøp av wedges, og til slutt gir en anbefaling om hvilke s159-wedger som vil gi dem en fordel rundt greenen.

Tour-inspirert design passer alle golfere

Omfattende testing med PINGs tour-spillere bidro til å skape en wedgeserie som vil appellere til golfere på alle ferdighetsnivåer.

Hodet av 8620 karbonstål er støpt til en øyebehagelig form med en rettere ledende kant, en designfunksjon som er spesielt gunstig på fulle slag.

Et elastomerinnlegg bak ansiktet bidrar til den myke og responsive følelsen.

s159-wedgene er tilgjengelige i to ytelsesforbedrende finisher i alle 25 loft/grind-kombinasjoner.

Golfere kan velge PINGs beviste Hydropearl 2.0 kromfinish eller Midnight, et nytt mørkere alternativ som gir et attraktivt, blendingsfritt utseende.

Mer konsistens og kontroll

Hjulskårne grooves er presisjonsfrest for å sikre konsistens mens man minimerer variasjoner i spinn under ulike forhold, noe som fører til mer kontroll.

Alternativene fra 54 til 62 grader har mer finmønstret MicroMax-grooves. Imens wedgene fra 46 til 52 grader er frest for større kontroll på fulle slag.

I kombinasjon med et friksjonsøkende ansiktsblast, leverer s159-wedgene launch- og spinnkontrollen for å utføre score-senkende wedge-slag fra enhver avstand.

Gode resultater i ‘sprayflasketesten’

s159-wedgene scorer sterkt på spinn i selskapets applauderte “vått til tørt”-test. Utført i et kontrollert miljø som slår 50-yard-slag innendørs med fuktighet påført ansiktet og ballen, er det en nøkkelfaktor for å validere ytelsen på banen.

— Vårt utviklingsteam har fått mye oppmerksomhet for denne testen, som har avslørt bemerkelsesverdige ytelsesresultater når den brukes på våre siste wedge-modeller, sa Solheim. — Mange fitters refererer til det som ‘sprayflasketesten.’

Enkel nettbasert app hjelper deg å finne riktig wedge

WebFit Wedge-appen gir golfere en rask og enkel måte å bestemme hvilken wedge grind som passer best for deres spill. Golfere svarer på en serie spørsmål om sitt nærspill, inkludert deres typiske spillforhold og teknikk, som resulterer i to grindforslag. Deretter kan de ta disse anbefalingene til en fitter som kan hjelpe dem å validere dem og videre finjustere spesifikasjonene til wedgen.

Appen, som tar bare noen få minutter å fullføre, gir også gapping-informasjon for å hjelpe spilleren med å bygge ut deres wedge-sett.

— Det er ingen hemmelighet at innkjøp av nye wedger kan være forvirrende når golfere prøver å forstå alle nyansene i en wedge sitt design og hva som er best for dem, sa Solheim. — Med vår nye WebFit Wedge-app, er vårt mål å forenkle prosessen med å finne en wedge som passer golferen samtidig som vi utdanner dem om hvorfor en spesiell grind er best for dem. Den ble utviklet internt av våre dataforskere og støtter seg på vår massive samling av wedge-data, mye av det hentet fra vårt forhold til Arccos, for å gi veldig presise anbefalinger.

— Appen krever ikke nedlasting, innlogging eller registrering for noe. Det er en veldig enkel opplevelse, men veldig givende for brukere. Den vil være tilgjengelig via en QR-kode i golfbutikker og på ping.com. Vi oppfordrer sterkt golfere til å engasjere appen i deres wedge-kjøpsprosess.

Les mer om wedgene på PING sine nettsider her.