Gary Woodland Foto Wilson

Gary Woodland, som returnerte til PGA-touren etter en vellykket operasjon i hjernen i 2023, har mottatt en sponsorutvelgelse til Genesis Invitational, skriver Golf.com . Dette gir ham muligheten til å delta i turneringen som arrangeres neste uke. Genesis Invitational er en av PGA-tourens signaturarrangementer med en premiepott på 20 millioner dollar. Denne utvelgelsen kommer etter at Woodland ikke mottok en sponsorutvelgelse tidligere under Pebble Beach Pro-Am-turneringen.

Det var Adam Scott, Webb Simpson, Peter Malnati og Maverick McNealy som mottok sponsorutvalg til Pebble Beach Pro-Am-turneringen, noe som ble kritisert av noen på grunn av deres høye stillinger som medlemmer av PGA-tourens 6-spillers Policy Board. Woodland håpet på en sponsorutvelgelse da Pebble Beach er stedet der han vant US Open i 2019.

Gary Woodland uttrykte sin takknemlighet overfor Tiger Woods, og ser frem til å konkurrere igjen. Han ønsker å bevise for sine barn at man kan overvinne vanskeligheter og motgang i livet.