Rosewood Hotels & Resorts driver nå luksuriøse hoteller på verdenskjente golfdestinasjonene Kauri Cliffs og Cape Kidnappers i New Zealand, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Rosewood Kauri Cliffs, beliggende i Matauri Bay, tilbyr en fantastisk utsikt over Cavalli-øyene og Stillehavet. Hotellet ligger på en imponerende 6,000 mål stor kysteiendom i Northland-regionen, kjent for sin rike historie og kulturelle betydning. Gjestene kan nyte tilgang til private strender, gårder og en eldgammel subtropisk skog. Golfbanen her, designet av David Harmon, er rangert blant de 100 vakreste og beste i verden.

Rosewood Cape Kidnappers i Hawke’s Bay er kjent for sin spektakulære beliggenhet på kystklippene. Området er berømt for sine vingårder og den sjarmerende Art Deco-arkitekturen i Napier. Golfbanen, designet av Tom Doak, er kjent for sin fantastiske utsikt og anerkjent blant de flotteste banene i Stillehavsregionen.

Eiendommene tilbyr en unik opplevelse som kombinerer luksuriøs komfort med fantastiske naturlandskap, og de er spesielt populære blant golfentusiaster for deres verdensklasse golfbaner.