2. oktober 2023 21:39
Sør-Spania strekker seg fra den portugisiske grensen i sørvest til de katalanske byene i nordvest og Valencia i øst.
de-beste-banene-i-s-r-spania

FREDELIG PÅ LA CALA: På La Cala Resort finner du America Golf Course med brede fairwayer i et bølgende landskap. Her trives golferne!
de-beste-banene-i-s-r-spania

BO PÅ BANEN: Baviera Golf Course ligger ved La Axarquía er et godt alternativ for deg som ønsker å kombinere golf med et behagelig liv under Spanias sol. Her er fairwayene kantet av komfortable boliger.
de-beste-banene-i-s-r-spania

RYDER CUP 1997: Valderrama var vertskap for Ryder Cup-turneringen der legendariske Seve Ballesteros var kaptein, og sikret en populær seier 14,5-13,5 for Europa. Her det fryktingydende hull 17, der spillerne må vise stort mot for å gå for greenen i to slag på par-5-hullet.
de-beste-banene-i-s-r-spania

VARME, AVSLAPPENDE KVELDER: Etter en deilig middag finnes det ikke noe bedre sted å fordøye den enn på uteserveringene i Malagas sjarmerende gamleby.

Sør-Spania omfatter populære turistdestinasjoner som Costa del Sol (Solkysten), Costa Blanca (Den hvite kysten) og Costa de la Luz (Lyskysten).

Området er virkelig et golfparadis med mer enn 150 golfbaner allerede og med mange under bygging for å dekke en stadig økende etterspørsel.

15 baner i topp-100

Spania gir deg noen av de mest utfordrende og krevende golfbanene i Europa, og har 15 baner i Europas topp 100 liste.

Sør-Spania er et Mekka for spansk golf med mer enn halvparten av Spanias 100 beste golfbaner i regionen.

I området finnes mange baner som bærer signaturene til de mest kjente golfarkitektene i verden. Som Cabell Robinsons vakre Finca Cortesin og La Reserva-baner, og ikke minst kjente Robert Trent Jones Seniors mesterverk Las Brisas, Sotogrande og berømte Valderrama i San Roque i Andalucia-provinsen.

Sistnevnte var arrangør av Ryder Cup i 1997, der Europa, med Seve Ballesteros som kaptein, vant med et poengs oververkt.

Mange mener Valderrama tilbyr den beste golfen i hele landet med treningsområder som regnes som de beste i Europa. Signaturhullet heter La Cascada, er hull nummer 4 og er et par-5-hull med en dam på høyre side av en perfekt vedlikeholdt green.

Dyr greenfee

Valderrama er en ekstremt eksklusiv klubb. Selve banen er åpen for greenfee-spillere, og koster rundt 2300 kroner per person per runde.

Valderrama ligger en kort kjøretur fra luksusresortene i Marbella. Så hvorfor ikke booke deg inn på samarbeidshotellet Kempinsky, der du kan slappe av 5-stjerners hotellets spa etter en lang dag på golfbanen.

La Reserva

Hvis du er en som liker å slå langt, så bør du vurdere La Reserva-banen. Den åpnet for spill i 2004, og har etablert seg som en konkurransebane det forventes blir vert for flere store turneringer i årene som kommer.

Med greenfees rundt tusenlappen er dette et mye billigere alternativ til mer prestisjefylte Valderrama. Men du vil finne at den byr på like store utfordringer.

Finn de beste dealene på golfreiser til Spania denne høsten ved å logge deg inn på momondo, en reisenettside som sammenligner priser på internett for å finne de beste prisene til deg. Byguider skrevet av lokale bloggere og momondo-kunder gir unik innsikt som kan bidra til den beste reiseopplevelsen.

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.