22. og 23. februar inviterte Surnadal Golfklubb til regionmøte for klubbene på Nordmøre og i Romsdal. Fromålet var å knytte kontakter, dele erafringer og vurdere samarbeid. Det ble en suksess.
stor-interesse-for-regionsm-te

15 av de 19 deltagerne på regionsmøtet som Surnadal GK tok initiativ til.

Klubbene som var invitert til møtet var Molde GK, Rauma GK, Tingvoll GK, Smøla GK, Kristiansund og Omegn GK, Sunndal GK og Surnadal GK, og representanter for alle sju klubber var til stede.

I tillegg var NGF representert ved Petter Hagström, som er regional klubbutvikler. Til sammen var det 19 deltagere tilstede på møtet.

Hagström selv satte stor pris på å bli invitert, ettersom det ga ham anledning til å møte mange av "sine" klubber samtidig. Det var en fin mulighet for ham til å presentere seg selv og forklare sin rolle, og til å orientere om aktuelle saker som Golfkortet og NGF coachingsystem.

Andre tema som ble tatt opp under møtet var muligheter for samarbeid, og mulige tiltak for å få lokale spillere til å besøke andre baner i området oftere.

Interessen blant møtedeltagerne var stor, og tilbakemeldingene svært positive. Det er liten tvil om at slike regonsmøter kommer til å bli et fast innslag på kalenderen.

Kristiansund GK har faktisk allerede plukket opp stafettpinnen, og vil arrangere et nytt møte i november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.