Surnadal Golfklubb avholdt sitt årsmøte mandag 18. februar. På kvelden kom så NGFs Peter Hagström på besøk og ga nyttige innspill om videre utvikling og drift.
-rsm-te-i-surnadal-gk

STYRET i SURNADAL: (f.v.) nestleder Martinus Grønnes , kasserer Torbjørn Kvande, varamedlem Oddvar Væge, styreleder Knut Haugen, sekretær Halvard Fjeldvær, styremedlem Randi Moe Sæter. Lengst til høyre står NGFs Petter Hagstrøm, som er regional klubbutvikler for Midt-Norge.

Har det vært årsmøte i din golfklubb? Skjedde det eller kom det frem noe som dere vil dele med andre i Golf-Norge? Send en oppsummering av møtet på e-post til tips@golferen.no, og la oss få vite om det.

22 av medlemmene møtte opp for behandling av styrets årsmelding, årsregnskap, budsjett og valg av styremedlemmer.

Og det var sannsynligvis god stemning på årsmøtet med tanke på at Surnadal økte medlemsmassen med hele 70 prosent i året som gikk.

Valget avgjorde at Knut Haugen fortsetter som leder ett år til, mens Hallvard Fjeldvær og Randi Moe Sæter er nye i styret som henholdsvis sekretær og styremedlem.

På kvelden etter årsmøtet hadde klubben besøk av Petter Hagström, som er NGFs regionale klubbutvikler for golfklubbene i Midt-Norge. Han ga nyttige innspill og utfordringer i forhold til videre utvikling av klubbens drift, både administrativt og sportslig.

Med et flott baneanlegg som nå er ferdig utbygget og som vil være spilleklart som nihullsbane til sommeren, ser Surnadal Golfklubb lyst på framtida, med stadig tilvekst av nye medlemmer og spillere i alle aldre.

Forøvrig har Surnadal GK nå tatt initiativ til et regionalt golfmøte, der alle golfklubbene i Nordmøre og Romsdal samt Oppdal samles med sine styrerepresentanter på Surnadal Hotell.

  • Les om møtet her.

    Hensikten med møtet er å knytte kontakter klubbene i mellom, dele erfaringer, og, ikke minst, finne mulige samarbeidsområder som kan komme klubbene til gode. Interessen tyder på at det er stort behov for denne type samarbeidsmøter mellom klubbene i regionen.

  • Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.