Årsmøte i Surnadal GK

Surnadal Golfklubb avholdt sitt årsmøte mandag 18. februar. På kvelden kom så NGFs Peter Hagström på besøk og ga nyttige innspill om videre utvikling og drift.

-rsm-te-i-surnadal-gk


STYRET i SURNADAL: (f.v.) nestleder Martinus Grønnes , kasserer Torbjørn Kvande, varamedlem Oddvar Væge, styreleder Knut Haugen, sekretær Halvard Fjeldvær, styremedlem Randi Moe Sæter. Lengst til høyre står NGFs Petter Hagstrøm, som er regional klubbutvikler for Midt-Norge.

Har det vært årsmøte i din golfklubb? Skjedde det eller kom det frem noe som dere vil dele med andre i Golf-Norge? Send en oppsummering av møtet på e-post til tips@golferen.no, og la oss få vite om det.

22 av medlemmene møtte opp for behandling av styrets årsmelding, årsregnskap, budsjett og valg av styremedlemmer.

Og det var sannsynligvis god stemning på årsmøtet med tanke på at Surnadal økte medlemsmassen med hele 70 prosent i året som gikk.

Valget avgjorde at Knut Haugen fortsetter som leder ett år til, mens Hallvard Fjeldvær og Randi Moe Sæter er nye i styret som henholdsvis sekretær og styremedlem.

På kvelden etter årsmøtet hadde klubben besøk av Petter Hagström, som er NGFs regionale klubbutvikler for golfklubbene i Midt-Norge. Han ga nyttige innspill og utfordringer i forhold til videre utvikling av klubbens drift, både administrativt og sportslig.

Med et flott baneanlegg som nå er ferdig utbygget og som vil være spilleklart som nihullsbane til sommeren, ser Surnadal Golfklubb lyst på framtida, med stadig tilvekst av nye medlemmer og spillere i alle aldre.

Forøvrig har Surnadal GK nå tatt initiativ til et regionalt golfmøte, der alle golfklubbene i Nordmøre og Romsdal samt Oppdal samles med sine styrerepresentanter på Surnadal Hotell.

 • Les om møtet her.

  Hensikten med møtet er å knytte kontakter klubbene i mellom, dele erfaringer, og, ikke minst, finne mulige samarbeidsområder som kan komme klubbene til gode. Interessen tyder på at det er stort behov for denne type samarbeidsmøter mellom klubbene i regionen.

  Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Blue Golf Bella Vista Charity Classic  med William Buhl (25. – 28. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

  Senior: Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship med Anders Grasdal (28. – 29. mai)

  College: NAIA Women’s Championship med Marie Oulie, Ida Furuheim og Alexandra Mudie (24. – 27. mai)

  College: NAIA Div 1’s Championship med Mats Ege, Michael Thorbjørnsen,, Gregory Solhaug, og Bård Skogen og Carl D. M. Fosaas (27. – 30. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×