Årsmøte i Drøbak GK

Optimismen rådet på Drøbak GKs årsmøte i februar. Med større overskudd enn budsjettert for fjoråret, er det ingenting som hindrer klubben i å jobbe videre mot sine ambisiøse mål for fremtiden – blant annet å bli den klubben i Norge med størst kvinneandel.

-rsm-te-i-dr-bak-gk


DRØBAK GK med overskudd og høye ambisjoner.

Har det vært årsmøte i din golfklubb? Skjedde det eller kom det frem noe som dere vil dele med andre i Golf-Norge? Send en oppsummering av møtet på e-post til tips@golferen.no, og la oss få vite om det.

Et positivt og godt gjennomført årsmøte ble avholdt for Drøbak Golfklubb i Ås Rådhus, 14. februar, står det å lese i en pressemelding fra golfklubben.

68 stemmeberettigede møtte opp og alle saker bortsett fra to ble enstemmig vedtatt av de fremmøtte. Alle saker på agendaen ble for øvrig vedtatt slik Styret i Drøbak Golfklubb hadde foreslått.

Drøbak Golfklubb har og har hatt en god og sunn økonomi, og styret kunne legge frem et positivt resultat på kr. 546.000. Det er hele 236.000,- bedre en budsjettert for 2007.

Med så gode resultater å vise til, fikk styret også tillit med hensyn til de budsjetter og planer de la fram for 2008.

Det betyr blant annet at Drøbak Golfklubb trapper opp arbeidet med å heve standarden på banen, treningsområdene og klubbområdet, for på den måten å møte den skjerpede konkurransen i golfmarkedet.

Henrik Bjørnstad og Heidi Helliesens hjemmeklubb vil også bruke mer midler på å få bedre spillere og flere aktive spillere, blant annet ved å etablere og utvikle trenings- og konkurransemiljø på alle alders- og ferdighetstrinn.

På toppen av det hele har Drøbak Golfklubb satt mål av seg å bli den klubben i Norge med størst kvinneandel. Det står imidlertid ingenting i pressemeldingen om hvordan det går, så det må vi komme tilbake til senere.

I arbeidet med disse målene skal det dessuten hele tiden fortsatt legges vekt på å opprettholde en solid og god økonomi.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×