Optimismen rådet på Drøbak GKs årsmøte i februar. Med større overskudd enn budsjettert for fjoråret, er det ingenting som hindrer klubben i å jobbe videre mot sine ambisiøse mål for fremtiden – blant annet å bli den klubben i Norge med størst kvinneandel.
-rsm-te-i-dr-bak-gk

DRØBAK GK med overskudd og høye ambisjoner.

Har det vært årsmøte i din golfklubb? Skjedde det eller kom det frem noe som dere vil dele med andre i Golf-Norge? Send en oppsummering av møtet på e-post til tips@golferen.no, og la oss få vite om det.

Et positivt og godt gjennomført årsmøte ble avholdt for Drøbak Golfklubb i Ås Rådhus, 14. februar, står det å lese i en pressemelding fra golfklubben.

68 stemmeberettigede møtte opp og alle saker bortsett fra to ble enstemmig vedtatt av de fremmøtte. Alle saker på agendaen ble for øvrig vedtatt slik Styret i Drøbak Golfklubb hadde foreslått.

Drøbak Golfklubb har og har hatt en god og sunn økonomi, og styret kunne legge frem et positivt resultat på kr. 546.000. Det er hele 236.000,- bedre en budsjettert for 2007.

Med så gode resultater å vise til, fikk styret også tillit med hensyn til de budsjetter og planer de la fram for 2008.

Det betyr blant annet at Drøbak Golfklubb trapper opp arbeidet med å heve standarden på banen, treningsområdene og klubbområdet, for på den måten å møte den skjerpede konkurransen i golfmarkedet.

Henrik Bjørnstad og Heidi Helliesens hjemmeklubb vil også bruke mer midler på å få bedre spillere og flere aktive spillere, blant annet ved å etablere og utvikle trenings- og konkurransemiljø på alle alders- og ferdighetstrinn.

På toppen av det hele har Drøbak Golfklubb satt mål av seg å bli den klubben i Norge med størst kvinneandel. Det står imidlertid ingenting i pressemeldingen om hvordan det går, så det må vi komme tilbake til senere.

I arbeidet med disse målene skal det dessuten hele tiden fortsatt legges vekt på å opprettholde en solid og god økonomi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.