Challengtour-banen Hauger utenfor Oslo har et solid åpningstilbud torsdag: Billige, men nye, rangeballer og gratis spill.
spill-gratis-p--hauger

TJUVSTARTET: Rolf Sogn klarte ikke å holde seg hjemme onsdag, og fikk med klubbens tillatelse prøveåpne drivingrangen mot å stille opp på et bilde.

spill-gratis-p--hauger

FORNØYD DAGLIG LEDER: Øivind Bjerkeli er stolt både over tidlig åpning av rangen og utsiktene for hovedbanen.

Det er imidlertid, som så ofte med gode tilbud, en liten hake. Gratis spill gjelder bare for korthullsbanen, som åpner samtidig som drivingrangen: Torsdag 14. april kl 12. Hovedbanen er fortsatt stengt.

Hauger golfklubbs drivingrange  venter 15.000 nye tredelte Strata rangeballer, og ellers flotte forhold. Introduksjonspris på en bøtte med 30 rangeballer er bare 20 kroner, ned en tier fra vanlig pris

— Hauger Golf har overtatt driften av drivingrangen og ønsker medlemmer og gjester velkommen til en drivingrange med nærmere 50 utslagsmatter, skriver daglig leder Øivind Bjerkeli i en e-post til Golferen.no.

Kunstgress
Nordsiden av rangen har løpende kunstgress, mens sørsiden har tradisjonelle matter.

Korthullsbanen, som ligger ved sørsiden av rangen, vil åpne med gratis spill, også det torsdag klokken 12.

— Nordsiden av drivingrangen ble fullt renovert for 400.000 kroner i 2009, og har et supert kunstgress, sier Bjerkeli videre, og legger til:

— Og er så absolutt verdt et besøk før baneåpning.

Øivind Bjerkeli forteller også at det er planen å renovere noen av fairwaybunkerne før sesongstart på hovedbanenen.

— Men med tidlig åpning blir tiden knapp, sier han.

Challenge-besøk
Hauger, som skal arrangere Norwegian Challenge i august, venter besøk av TD (tournament director) for Challenge Tour i begynnelsen av mai, og da bestemmes endelig prioritering for hva som vil bli gjort i begynnelsen av sesongen.

— Foreløpig ser det ut til at banen har klart seg godt igjennom vinteren, men et par greener må nok få spesiell oppmerksomhet, forteller Bjerkeli videre.

— Norwegian Challenge blir høydepunktet og vårt fokus i 2011. Vi trenger mange frivillige og håper at intereserte fra klubber i området også stiller opp, avslutter han.

Meld deg på via klubbens nettside, det det er en link til registrering, dersom du ønsker å være frivillig under turneringen 11. til 14. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.