Fra tidlig i mai kan du være en av bare 50 nordmenn som sikrer deg en hvit Cobra S3-driver.
v-r-s--god--velg-svart-eller-hvit-

v-r-s--god--velg-svart-eller-hvit-

BEGYNNELSEN: Ian Poulter vinner UBS Hong Kong Open i november med en hvit Cobra ZL Limited-driver.

Det begynte med Ian Poulter, som i UBS Hong Kong Open i november vant en oppsiktsvekkende seier med en hvit Cobra ZL Limited-driver.

Suksessen og oppmerksomheten ble så formidabel at Cobra bestemte seg for å tilby både en svart og en hvit versjon av den nye 2011-driveren, Cobra S3.

Dermed blir Cobra den eneste kølleprodusenten som lar deg velge mellom en hvit og en svart utgave av samme drivermodell.

Den hvite driveren kommer selvfølgelig også med et hvitt skaft (Aldila RIP), og for å få full effekt av lanseringen er det snakk om et svært begrenset antall hvite drivere.

Kvoten til Norge er ikke mer enn 50 eksemplarer, så her gjelder det å være kjapp for å sikre seg et eksemplar av det som kommer til å bli årets heteste drivernyhet.

Nyvinnende teknologi
S3-driverne til Cobra inneholder mye ny teknologi. Der den patenterte E9 Face Technology, som øker slagflatens sweetspot med hele 30 prosent, kanskje er det vi vanlige golfere vil ha størst glede av.

– For første gang har våre ingeniører klart å lage en slagflate som gjenspeiler gjennomsnitsgolferens typiske slagvariasjon, og dermed gir dem mer lengde, nøyaktighet og tilgivelse, sier Cobra-Puma-sjef Brian Zender i en pressemelding.

Hittil har de fleste golfkøller blitt konstruert med en sirkelrund sweetspot i midten av slagflaten etter antagelsen om at de fleste slag slås fra midten.

Da Cobra testet golfere slå mer enn 25.000 slag med driver, fant de at det var flest treff i et skråttstilt, ellipseformet område av slagflaten, og som slett ikke var i midten.

I testen kom hele 99 prosent av slagene fra dette området, som går fra lavt på hælen til høyt på tåen. Løsningen ble å redesigne slagflaten slik at sweetspoten også ble i en skråttstilt ellipse, som altså er 30 prosent større enn den tidligere runde sweetspoten.

Både den hvite og den svarte S3 har hode i 6-4-titan, og hodet kan justeres til nøytral, åpen eller lukket stilling for å tilpasse den enkelte golfers naturlige ballbane når det gjelder slice og draw.

Cobra White S3 Driver, som fikk sin tourdebut ved Johan Edfors i Maybank Malaysian Open 14. til 17. april, kommer i 9,5 og 10,5 grader, og bare i høyre. Det hvite skaftet er et Aldila RIP Beta-skaft, som er stivt i den laveste løftevinkelen og har regulær fleks i den høyeste.

Pris:
Kr 3299
Se også: Cobra-Puma Golf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.