Foto: Oklahoma State

En forrykende innledning av PGA-tourens 2021-sesong for Kristoffer Ventura ga syvendeplass i første turnering. Den ble fulgt opp med sjetteplass i Sanderson Farms Invitational tre uker senere. Deretter har det gått mye tråere. Også denne fredagen ble det en tapt kamp mot cutten.

De åtte turneringene Kristoffer Ventura har spilt siden Sanderson Farms-tureringen har endt med syv missede cutter og én 64-plass, som kom i Vivint Houston Open i november. I det siste har mossingen tatt grep for å finne tilbake til den solide forman han viste i sesonginnledningen.

Kølleenedringer skal hjelpe ham å finne tilbake

Blant annet har Kristoffer byttet ut nesten alle køllene i bagen etter å ha vært hos utstyrsleverandøren, Titleist, for kølletilpasning.

Eurosport forteller at endringene blant annet innbefatter tykkere køllehode på de lange jernene samt kortere lengde på skaftene, som nå er tilbake på standard lengde.

Han har jobbet en del med jernslagene, og selv om det ikke er synlige resultater enda, så har det blitt mye bedre. På lang sikt vil disse endringene gi oss mange gode resultater, så dette kan bli et bra år.

Venturas bror og caddie, Federico, til Eurosport

Etter siste turnering i Califonia å dømme, med fem over par i AT&T Pebble Beach Pro-Am etter to runder, virker det imidlertid ikke som om endringene helt har gitt resultater ennå.

finne tilbake

Fire over par 76-runden på Pebble Beach Golf Links fredag plasserte 25-åringen fem slag bak cutgrensen.

AT&T Pebble Beach Pro-Am ble vunnet av amerikaneren Daniel Berger på -17, to slag foran landsmannen Maverick McNealey. Patrick Cantlay og Jordan Spieth delte tredjeplassen på -15. Svenske Henrik Norlander endte på delt 26.-plass med -7, som eneste skandinav over cut-streken,

Se også: Livescoring fra California