Foto: Privat / Instagram

Før forrige ukes turnering i Mississippi hadde Kristoffer Ventura syvendeplass som beste resultat på PGA Tour. Nå går han inn i denne uken med et karrierebeste som er én plassering høyere.

Det er litt av et karrieresteg Kristoffer Ventura er i gang med. Etter én syvendeplass og én sjetteplass på fire turneringer hittil i 20/21-sesongen. Det betyr at 25-åringen fra Rygge i Moss er helt oppe på tolvteplass på FedEx Cup-rankingen!

Sjetteplassen i Sanderson Farms Championship på Country Club of Jackson-banen inneholdt alle ingredienser av spenning og drama.

Kristoffer kjempet lenge helt i toppen søndag. Men rottet dessverre bort muligheten til å være helt i toppen med en treputt bogey fra halvannen meter på hull 14.

Sanderson Farms

To birdier derfra og inn sikret imidlertid én under for par dagen og 14 under for turneringen. Til tross for treputten var det for en stor del puttingen som reddet turneringen for Kristoffer, som bare traff 35 prosent av fairwayene på utslagene.

Nordmannen endte fem slag bak Sergio Garcia. 40-åringen fra Spania kunne feire sin første seier siden Masters-triumfen for tre og et halvt år siden.

Denne uken reiser Kristoffer Ventura til Las Vegas og Shriners Hospitals for Children Open. Der det er lov å håpe på en ny, god PGA-turnering av østfoldingen …

Se også: Resultater fra Mississippi