Nytt karrieresteg for Kristoffer Ventura

karrieresteg åttendeplass PGA-turneringen

SJETTEPLASS: Kristoffer Ventura leverte karrierebeste i Sanderson Farms Championship på Country Club of Jackson-banen i Mississippi. Foto: Privat/Instagram

Før forrige ukes turnering i Mississippi hadde Kristoffer Ventura syvendeplass som beste resultat på PGA Tour. Nå går han inn i denne uken med et karrierebeste som er én plassering høyere.

Det er litt av et karrieresteg Kristoffer Ventura er i gang med. Etter én syvendeplass og én sjetteplass på fire turneringer hittil i 20/21-sesongen. Det betyr at 25-åringen fra Rygge i Moss er helt oppe på tolvteplass på FedEx Cup-rankingen!

Sjetteplassen i Sanderson Farms Championship på Country Club of Jackson-banen inneholdt alle ingredienser av spenning og drama.

Kristoffer kjempet lenge helt i toppen søndag. Men rottet dessverre bort muligheten til å være helt i toppen med en treputt bogey fra halvannen meter på hull 14.

Sanderson Farms

To birdier derfra og inn sikret imidlertid én under for par dagen og 14 under for turneringen. Til tross for treputten var det for en stor del puttingen som reddet turneringen for Kristoffer, som bare traff 35 prosent av fairwayene på utslagene.

Nordmannen endte fem slag bak Sergio Garcia. 40-åringen fra Spania kunne feire sin første seier siden Masters-triumfen for tre og et halvt år siden.

Denne uken reiser Kristoffer Ventura til Las Vegas og Shriners Hospitals for Children Open. Der det er lov å håpe på en ny, god PGA-turnering av østfoldingen …

Se også: Resultater fra Mississippi

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Bermuda Championship med Kristoffer Ventura (29. oktober 1. november)

  European Tour: Cyprus Open med  Kristoffer Reitan (29. oktober 1. november)

  BlueGolf Tour: Savannah Open med  Andreas Halvorsen (27.- 29. oktober)

  College: East Lake Cup Match Play med Bård Skogen og Markus Braadlie (17. -28. oktober)

  College: East Lake Cup Stroke Play med Bård Skogen og Markus Braadlie (17. -28. oktober)

  College: UNG Fall Invitational med Magnus Randsted og Daniel Aas (26. -27. oktober)

  College: Carey Collegiate Fall Classic  med Alexandra Mudie (26. -27. oktober)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×