Foto: Ping

En lei dobbelbogey etter å ha duffet tredjeslaget i vannet på hull 16 sendte sendte Viktor Hovland ut av Topp 10 og til delt 15.-plass i Vivint Houston Open. Kristoffer Ventura ble delt 64. SE VIDEO

Med 13.-plass før siste runde av Houston Open hadde Viktor Hovland gode muligheter til avansement siste dag. Det så , men par derfra og inn var ikke godt nok Viktor, som endte to plasseringer ned fra 13.-plassen han startet dagen med på tøffe Memorial Park Golf Course i Houston, Texas.

23-åringen fra Miklagard Golf var uheldig på hull 16, der utslaget havnet akkurat langt nok ut i roughen til at han kunne gå for greenen i to slag på par-5-hullet.

Han måtte legge foran vannet, og endte så i vannet på tredjeslaget. Det ble en dobbelbogey som kostet ham åtte plasseringer: Fra delt 7.- til delt 15.-plass.

to plasseringer ned

Heller ingen fest for Ventura

ForKristoffer Ventura ble det to brutale avslutningsdager i Houston Open. Med fire over par, 76, lørdag og tre over par, 75, søndag falt østfoldingen gjennom feltet som en stein fra delt 14.- til delt 64-plass til slutt

Carlos Ortiz fra Mexico tok sin første seier på PGA Tour med en birdieputt fra syv meter på siste hull for -13, som var to slag foran Hideki Matsuyama fra Japan og Dustin Johnson fra USA.

Se også: Resultater fra Houston