Ønsker du å lese et litt mer livlig golfmagasin enn forbundsbladet? Og det uten å betale for det? Da bør du lese det engelske, digitale golfmagasinet Golf Punk.
skaff-deg-golf-punk-gratis

GOLF PUNK #2: Annerledes, undeholdende, læreriktt, bare på nett — og gratis: Nye Golf Punks andre nummer er ute.

skaff-deg-golf-punk-gratis

skaff-deg-golf-punk-gratis

skaff-deg-golf-punk-gratis


Golf Punk var et annerledes og friskere golfmagasin da det ble lansert i 2004. Det gjaldt så vel den engelske originalen som de 14 nasjonale utgavene i blant annet Sverige, Sør-Afrika, Kina, Tyskland, Singapore og Italia.

Dessverre var det ikke mulig å tjene penger på det trykte magasinet, og utgiverselskapet JF Media gikk konkurs i 2010 med en gjeld på rundt 6 millioner kroner.

I august 2012 ble imidlertid Golf Punk relansert som et heldigitalt golfmagasin av de opprinnelige grunnleggerne Tim Southwell og John Dean.

Nummer 1 fikk mer enn 45.000 lesere online, forteller en stolt redaktør Tim Southwell i nummer 2, som kom ut i nå i desember.

Mye å lese. Og det er gratis

Nummer 2 er fullspekket med morsomme, nyttige artikler som åpner øyene på de fleste av oss for hvilke muligheter som ligger i digital publisering.

Du finner blant annet intervjuer med stjerner som Martin Kaymer og Fransesco Molinari, og en profil på nykommer Kristoffer Broberg, som var 74 under par for turneringene han spilte i august.

Her er en alt du trenger å vite-artikkel fra Ryder Cup, og instruksjons- og utstyrsstoff i en form du ikke finner andre steder.

Linken til Golf Punk #2 finner du her.

Hva mener du? Leser du like gjerne digitalt eller foretreker du fortsatt det som er trykt og godt? Bruk kommentarfeltet under, gå inn på Golferens Facebook-side eller ta diskusjonen hos vår samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.