Golfvikaren Rory McIlroy, som vant en U.S. Open for 13 år siden, står overfor en betydelig utfordring denne uken på Pinehurst No. 2, en bane som er sterkt forskjellig fra Congressional Country Club, hvor han vant sin første major, ifølge golf.com.

Torsdag gikk McIlroy sin første runde på 65 slag og deler dermed ledelsen. Men dette er et resultat av hans endrede innstilling til golfspillet, samt aksept for det tilfeldige elementet som preger US Opens. McIlroy, som har hatt fem rette topp ti-plasseringer i U.S. Open, innrømmer at han har lært å verdsette denne typen golf mer.

Denne uken fokuserer McIlroy på å være “super stoisk”, uavhengig av hvordan han slår ballen. Han erkjenner at han har postet sin beste score for uken, og forventer at banen vil bli vanskeligere på grunn av det intense solskinnet og mangel på regn de neste tre dagene.

McIlroy har gjennomgått betydelige forandringer, blant annet i sitt personlige liv, men er mest fokusert når han er på golfbanen. Til tross for null seire i hans siste 37 forsøk på majorer, viser hans prestasjoner denne uken at han fortsatt er en konkurrerende og fremadstormende spiller.

Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More