Sterk Topp 10 av Kristian Krogh på challengetouren

Fem nordmenn stod på startstreken i Dormy Open, den andre challenge-turneringen på rad i Sverige. Tre av dem klarte cutten da Kristian Krogh tok sin andre Topp 10-plassering for året.

Kristian Krogh fra Drammen GK glitret mest blant våre i Dormy Open på Østeråker-banen i Stockholm. 26-åringen endte elleve under par på delt femteplass etter solide runder på 71, 66, 71 og 69 slag. Med det tok han sin andre Topp 10 for året etter delt niendeplass i sesongåpningen i Sør-Afrika den siste uken av april.

Drammenspilleren delte femteplassen med danske Oliver Hundebøll og Steven Tiley fra England. Dormy Open ble vunnet 26 år gamle Felix Mory fra Frankrike på -15, som måtte ut i omspill mot hjemmeåpet Bjørn Hellgren for å sikre karrierens første seier på Challenge Tour.

Det var en fornøyd vinner som snakket med European Tour etter triumfen;

— Jeg er overrasket over hvor rakst jeg klarte å få en seier Challenge Tour. Dette er min første hele sesong siden jeg ble profesjonell i 2019. Det er overraskende etter som jeg ikke spilte så var i (sesongåpningen i) Sør-Afrika. Det kjennes herlig. Å få det unnagjort er ikke lett, å vinne er alltid vanskelig. Dette er bare min andre seier som profesjonell. Det kreves masse arbeid og tålmodighet for å få det unnagjort, og jeg er lykkelig over å ha endt øverst i dag.

Kofstad fulgte opp tredjeplassen

Espen Kofstad fulgte opp forrige ukes solide tredjeplass i Malmø med delt 18.-plass på -7 etterrunder på 68, 72, 71 og 70 slag.

Elias Bertheussen fra Byneset Golfklubb endte på delt 35.-plass med -4 etter 75-68-70-71.

Cutten endte på -1. Det sørget for tidlig exit for Jarand Arnøy og Kristoffer Reitan, beggemed +4 etter to 74-runder.

Se også: LResultater fra Stockholm

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour/European Tour: U. S. Open   med Viktor Hovland (!7-20. juni)

  PGA TourLatinoamerica: Holcim Colombia Classic  med Andreas Halvorsen (!7-20. juni)

  Challenge Tour: Challenge de Espana med Eirik Tage Johansen, Elias Bertheussen, Kristoffer Reitan og Kristian Krogh  (15. -18. juni)

  Blue Golf Tour: Supreme Lending Classic med William Buhl  (16.-19. juni)

  Nordic League: Samsø Pro-Am Classic med Sander Andreassen, Sebastian Eidsæther Syr, Knud Andreas Krokeide og Martin Ulseth  (16.-18. juni)

  LPGA: Meijer LPGA Classic  (17.-20. juni)

  Amatør: The Amateur Championship med Markus Braadlie (14.-19. juni)

  Amatør: NM Senior Stiklestad GK  (19.-20. juni)

  Junior: Srixon Tour 4 Gamle Fredrikstad GK  (20.-22. juni)

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×