Skjermdump: Video fra Ping

Viktor Hovland avsluttet PGA Championship med én under par, 71, på den krevende Kiawah Island-banen i South Carolina. Med det avanserte miklagard-spilleren åtte plasseringer, til delt 30.-plass. Doscoverys golfekspert, Marius Thorp, mener Hovland raskt vil være komme tilbake og hevde seg i toppen av resultatlistene.

Siste runde på Kiwah Island Ocean Course bøde på fire birdier og tre bogeyer for den norske golfstjernen. Birdiene kom på hullene 1, 3 og 6 før runding og på hull 16 etter. Mens bogeyene fordelte seg utover hullene 7, 12 og 14,.

https://twitter.com/i/status/1396678711370338308

Slik opsummerer Discoverys golfekspert, Marius Thorp, Hovlands prestasjon i PGA Championship:

— Uken oppsummert var torsdagen perfeksjon og dagen i dag absolutt godkjent, men fredag og lørdag (tre over par) var rett og slett ikke skarpe og presise nok til å hevde seg helt der oppe. Viktor er enda en erfaring rikere fra en major, og det på en skikkelig tøff bane også. Neste gang stiller han enda litt bedre forberedt og enda litt klokere. Og da er det US Open på Torrey Pines South Course, en bane han virkelig stortrivdes på (i Farmers Insurance Open)i j i anuar.

Historisk Mickelson vant

50-åringen Phil Mickelson ble historisk fredag, som den første spilleren i historien som har ledet en majorturnering på 1990-tallet, 20000-tallet, 2010-tallet og 2020-tallet. Med -7 etter to under par, 70, lørdag, ligger 50-åringen ett slag foran Brooks Koepka og to slag foran Louis Oosthuizen.

Sønsag ble han historisk igjen som 50-åringentok hjem seieren, og passerte Julius Boros, som vant PGA-mesterskapet som 48-åring i 1968, som golfhistoriens eldste vinner av en majorturnering.

Se også: Resultater fra South Carolina