Foto: Jan E. Espelid

Etter at han vant challengetouren sammenlagt i 2012 har det vært mye opp og ned for den skadeforfulgte 33-åringen fra Oslo Golfklubb. Tredjeplassen i Range Servant Challenge i Malmø søndag ble en hyggelig og etterlenget opptur etter flere år med ryggproblemer.

— Det var en fantastisk uke i Range Servant Challenge denne uken. Jeg er superhappy med å ha endt på tredjeplass! konstaterer Kofstad på sin Facebook-profil.

Fra tidligere har 33-åringen tre Challenge Tour-seiere, den siste siste i D+D REAL Slovakia Challenge i 2016.

Oslo-spilleren avsluttet turneringen på Hinton Golf Club med en solid fem under par 67-runde,som ga -14 totalt etter 65, 70 og 72 slag de tre første dagene.

Med det endte Kofstad ett slag bak danske Marcus Helligkilde på andreplass og åtte slag bak den suverene vinneren, Craig Howie fraSkottland.

33-åringen ligger på tolvteplass på rankingen etter å ha spilt fire av de fem turneringene så langt på årets Challenge Tour.

Touren forsetter allerede onsdag med Dormy OpenÖsteråkers Golfklubb i Åkersberga utenfor Srockholm, den andre av av to svenske turneringer på årets Challenge Tour.

I tillegg til Espen Kofstad representeres Norge der også av de tre nordmennene som misset cutten i Malmø: Elias Bertheussen fra Byneset GK, Kristian Krogh, Drammen GK og Jarand Arnøy, Fana GK.

Se også: Resultater fra Hinton GK