G-bursdagsfest på Drøbak

Lørdag feiret Drøbak GK seg selv, sitt 20-årsjubileum, sitt nye layout og sin nye profil. Det ble den første årlige G-dag på banen som kaller seg Norges hyggeligste.

g-bursdagsfest-p--dr-bak


FEST: Mer enn 150 mennesker hadde møtt opp for å feire Drøbaks store G-dag.

g-bursdagsfest-p--dr-bak


NY LOGO: Drøbaks nye logo, en G som i golf og glede, kan også sees som et stilisert bilde av en rund green bak et vannhinder.

g-bursdagsfest-p--dr-bak


VETERANER: Et knippe medlemmer fra etableringsåret 1988, Jan-Erik Keim, Terje og Emmy Sørensen, Ola Petter Tandstad og Kjell Hansen, fikk det ærefulle verv med å sette ned det nye teeskiltet på «nye» hull 1.

I en pressemelding opplyser klubben om at mer enn 150 tok veien til Drøbak GKs golfbane, «Norges hyggeligste» i følge dem selv, på lørdag 23. august for å feire både klubbens 20-årsdag, offisiell snuing av banen og klubbens nye profilprogram.

Drøbak-Frogn skolekorps åpnet festen med musikk, før styreleder Espen Olafsen ga en presentasjon av det nye profilprogrammet.

G-dag
Den nye logoen er bygget rundt bokstaven g, utformet på en måte som også illuderer en green bak et vannhinder. For enkelhets skyld kan man si at G-en står for golfglede, men det er bare halve sannheten. Golfklubben har satt seg som mål å gi logoen egen mening og eget innhold.

Det er derfor lørdagens fest fikk navnet G-dag, og det var heller ikke tilfeldig at kaffen i kafeen ble servert med knekkebrød med G-35.

Etter Olafsens presentasjon ble det offisiell markering av åpningen av den «nye» banen med nye teeskilt og avtstandsmarkeringer, og banen ble deretter innviet med G-dagsturnering. 128 deltakere i alle aldre og handicapklasser deltok i en uhøytidlig Texas scramble.

G-dagen var en så stor suksess, står det å lese i pressemeldingen, at den vil gjentas også neste år, selv om det da hverken er jubileum, banesnuing eller ny logo.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Alfred Dunhill Championship  (26.-29. november)

  Ladies European Tour: Andalucia Open de Espana  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud. Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund og Stina Resen  (26.-29. november)

  College: The Elite Invitational Boys med Kristoffer Kuvaas (13.-10. november)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×