Lørdag feiret Drøbak GK seg selv, sitt 20-årsjubileum, sitt nye layout og sin nye profil. Det ble den første årlige G-dag på banen som kaller seg Norges hyggeligste.
g-bursdagsfest-p--dr-bak

FEST: Mer enn 150 mennesker hadde møtt opp for å feire Drøbaks store G-dag.

g-bursdagsfest-p--dr-bak

NY LOGO: Drøbaks nye logo, en G som i golf og glede, kan også sees som et stilisert bilde av en rund green bak et vannhinder.

g-bursdagsfest-p--dr-bak

VETERANER: Et knippe medlemmer fra etableringsåret 1988, Jan-Erik Keim, Terje og Emmy Sørensen, Ola Petter Tandstad og Kjell Hansen, fikk det ærefulle verv med å sette ned det nye teeskiltet på «nye» hull 1.

I en pressemelding opplyser klubben om at mer enn 150 tok veien til Drøbak GKs golfbane, «Norges hyggeligste» i følge dem selv, på lørdag 23. august for å feire både klubbens 20-årsdag, offisiell snuing av banen og klubbens nye profilprogram.

Drøbak-Frogn skolekorps åpnet festen med musikk, før styreleder Espen Olafsen ga en presentasjon av det nye profilprogrammet.

G-dag
Den nye logoen er bygget rundt bokstaven g, utformet på en måte som også illuderer en green bak et vannhinder. For enkelhets skyld kan man si at G-en står for golfglede, men det er bare halve sannheten. Golfklubben har satt seg som mål å gi logoen egen mening og eget innhold.

Det er derfor lørdagens fest fikk navnet G-dag, og det var heller ikke tilfeldig at kaffen i kafeen ble servert med knekkebrød med G-35.

Etter Olafsens presentasjon ble det offisiell markering av åpningen av den «nye» banen med nye teeskilt og avtstandsmarkeringer, og banen ble deretter innviet med G-dagsturnering. 128 deltakere i alle aldre og handicapklasser deltok i en uhøytidlig Texas scramble.

G-dagen var en så stor suksess, står det å lese i pressemeldingen, at den vil gjentas også neste år, selv om det da hverken er jubileum, banesnuing eller ny logo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.