Henrik Bjørnstad slutter i jobben som spillerutvikler i golfforbundet etter å ha jobbet i forbundet i tre år. Dermed har NGF kuttet staben med en fjerdedel de to siste årene.
bj-rnstad-exit-fra-golfforbundet

TAKKER FOR SEG: Etter tre år som spillerutvikler i golffrobundet søker Henrik Bjørnstad nye utfordringer utenfor golfen.

Henrik Bjørnstad har sagt opp stillingen som spillerutvikler i Norges Golfforbund, en stilling han har hatt i tre år, melder NGF i en pressemelding.

Den tidligere PGA Tour-spilleren har etterlatt et solid fotavtrykk blant annet som meget sentral i utviklingen av Sportslig plan, og sier at han nå vil søke ny karriere utenfor golfen.

— Det har vært veldig lærerikt å jobbe i forbundet, men etter å ha drevet med golf i så mange år, føler jeg at det er på tide å utforske livet utenfor golfen, sier Bjørnstad i følge pressemeldingen.

Det fremgår også at han ennå ikke har bestemt seg nøyaktig for hva han skal gjøre i fremtiden.

Bjørnstads stilling vil ikke bli erstattet, opplyser NGF i pressemeldingen. Dermed vil NGF i 2015 stå tilbake med 21 årsverk i administrasjonen, en nedgang på sju årsverk siden 2012.

Se også: Golfforbundet hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.