Det er få overraskelser i uttaket til profflagene toppidrettssjef Jon Karlsen presenterte i Team Norway og nyskapningen Team Alcaidesa fredag. Veteranen Eirik Tage Johansen er blant dem det satses på.
proffuttak-uten-de-store-overraskelsene

GLEDELIG NYHET: Etter skadeavbtrekk i 2012 har Eirik Tage Johansen slitt med å få resultatene til å stemme. Toppidrettssjef Jon Karlsen har imidlertid tro på 32-åringen, og har tatt ham utpå det gjeveste av profflagene: Team Norway.

I den grad vi kan snakke om overraskelser i laguttakene for proffene må det være at Eirik Tage Johansen fikk fornyet tillit etter en svak sesong i 2014.

Toppidrettssjef Jon Karlsen uttrykker imidlertid tro på at Stavanger-spilleren vil blomstre igjen etter skadeavbrekket i 2012.

— Tage har tidligere spilt fire sesonger på European Tour. Resultatene har ikke vært de samme etter skadeavbrekket i 2012, men nå er Tage klar for å jobbe hardt for å på sikt komme tilbake til europatouren, sier toppidrettssjefen i en pressemelding.

Bare Kelly helt ute

Blant navnene som ble invitert til den nye toppidrettssjefens første samling på Alcaidesa Links Golf i Sør-Spania, er det bare Jason Kelly som mangler i oversikten over proffspillerne det satses på i 2015.

Norskengelskmannen kunne imidlertid ikke være med på treningssamlingen i Spania på grunn av en turnering i USA, og fikk også deler av 2014-sesongen spolert på grunn av skader.

I tillegg til ti spillere på Team Norway, har Karlsen funnet plass til seks spillere i Team Alcaidesa. Utøverne på Team Alcaidesa får tilgang til NGFs Performance Team, med teknikk-, fysikk- og mentaltrenere samt fysioterapeut og lege. De kan også benytte Team Norways treningsfasiliteter i Spania.

Team Norway 2015

– Suzann Pettersen, Oslo GK
– Marita Engzelius, Oslo GK
– Marianne Skarpnord, Moss og Rygge GK
– Tonje Daffinrud, Vestfold GK
– Caroline Martens, Haga GK
– Espen Kofstad, Losby GK
– Elias Bertheussen, Trondheim GK
– Eirik Tage Johansen, Stavanger GK
– Sondre Ronold, Stavanger GK
– Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK

Team Alcaidesa

– Rachel Raastad, Kjekstad GK
– Christian Aronsen, Miklagard GK
– Stian Wiik Hansen, Miklagard GK
– Vilhelm Bogstrand, Oslo GK
– Ole Ramsnes, Stavanger GK
– Kenneth Svanum, Vestfold GK

Les også: Toppidrettssjefen med traktprinsipp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.