Ecco Tours terminliste for 2013-sesongen ble presentert søndag, og består av flere turneringer, flere land og mer penger. Norske Mørk Masters spilles 31. juli til 2. august.
16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner

NORGE PÅ ECCO-KARTET: For tredje år på rad gjester Ecco-touren Norge med Mørk Masters, som spilles 31. juli til 2. august.

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner


Totalt blir det 16 turneringer i seks land, og det skal spilles om rundt 5 millioner kroner på Ecco Tour i 2013.

Det gjør eccotourens ellevte sesong til den største og mest omfattende noensinne. Premiepotten på nesten 5 millioner kroner er halvannen million kroner større enn i 2012.

De siste sesongene har eccotour-mesterskapet vært en challenge-turnering. Dette forsvinner i år, og blir erstattet av turneringer i to nye land: Finland med én turnering og Tyskland med to turneringer.

Starter i Spania

Tradisjonen tro åpnes sesongen i Spania på La Manga i mars med Ecco Tour Winter Series med to turneringer: Mediter Real Estate Masters og Ecco Spanish Open med 600.000 kroner i premiepotten.

I april flytter turneringen til Tyskland og to turneringer der mens den første turneringen på skandinavisk jord begynner 2. mai på Himmerland.

For tredje år på rad gjester Ecco-touren Norge, med Mørk GK i Østfold som arrangør. Mørk Masters spilles fra onsdag 31. juli til fredag 2. august.

På 2013-kalenderen har det også kommet en matchturnering: Mercedes-Benz Matchplay på danske Stensballegaard den siste uken av juni.

— Jeg er både glad og stolt over kalenderen vi kan presentere i dag. Det er utrolig å se den støtten det er fra klubber og våre svært lojale sponsorer, og jeg er sikker på at våre spillere også er fornøyd med de nye initiativene, og ikke minst de mange nye pengene de får spille om, sier eccotourens sjef, Flemming Astrup i en pressemelding.

Se også: Ecco Tour terminliste 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.