16 turneringer, seks land og 5 millioner kroner

Ecco Tours terminliste for 2013-sesongen ble presentert søndag, og består av flere turneringer, flere land og mer penger. Norske Mørk Masters spilles 31. juli til 2. august.

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner


NORGE PÅ ECCO-KARTET: For tredje år på rad gjester Ecco-touren Norge med Mørk Masters, som spilles 31. juli til 2. august.

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kroner

16-turneringer--seks-land-og-5-millioner-kronerTotalt blir det 16 turneringer i seks land, og det skal spilles om rundt 5 millioner kroner på Ecco Tour i 2013.

Det gjør eccotourens ellevte sesong til den største og mest omfattende noensinne. Premiepotten på nesten 5 millioner kroner er halvannen million kroner større enn i 2012.

De siste sesongene har eccotour-mesterskapet vært en challenge-turnering. Dette forsvinner i år, og blir erstattet av turneringer i to nye land: Finland med én turnering og Tyskland med to turneringer.

Starter i Spania

Tradisjonen tro åpnes sesongen i Spania på La Manga i mars med Ecco Tour Winter Series med to turneringer: Mediter Real Estate Masters og Ecco Spanish Open med 600.000 kroner i premiepotten.

I april flytter turneringen til Tyskland og to turneringer der mens den første turneringen på skandinavisk jord begynner 2. mai på Himmerland.

For tredje år på rad gjester Ecco-touren Norge, med Mørk GK i Østfold som arrangør. Mørk Masters spilles fra onsdag 31. juli til fredag 2. august.

På 2013-kalenderen har det også kommet en matchturnering: Mercedes-Benz Matchplay på danske Stensballegaard den siste uken av juni.

— Jeg er både glad og stolt over kalenderen vi kan presentere i dag. Det er utrolig å se den støtten det er fra klubber og våre svært lojale sponsorer, og jeg er sikker på at våre spillere også er fornøyd med de nye initiativene, og ikke minst de mange nye pengene de får spille om, sier eccotourens sjef, Flemming Astrup i en pressemelding.

Se også: Ecco Tour terminliste 2013

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Blue Golf Bella Vista Charity Classic  med William Buhl (25. – 28. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

  Senior: Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship med Anders Grasdal (28. – 29. mai)

  College: NAIA Women’s Championship med Marie Oulie, Ida Furuheim og Alexandra Mudie (24. – 27. mai)

  College: NAIA Div 1’s Championship med Mats Ege, Michael Thorbjørnsen,, Gregory Solhaug, og Bård Skogen og Carl D. M. Fosaas (27. – 30. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×