Det er mye du bør tenke på når du skal kjøpe julegave til en golfer. Her gir vi deg de beste forslagene samt forteller deg hvilke feller du bør unngå.
de-beste-julepresangene-til-en-golfer

HVA SKAL DU KJØPE TIL EN GOLFER? En ting som ikke behøver å prøves er ofte den sikreste julegaven til en golfer.

de-beste-julepresangene-til-en-golfer

de-beste-julepresangene-til-en-golfer

de-beste-julepresangene-til-en-golfer


de-beste-julepresangene-til-en-golfer

ROLEX GOLF GUIDE: Karakter og beskrivelse av verdens 1000 beste golfbaner, inkludert tips om overnatting og restauranter i nærheten. Flere norske baner er med.
Pris. 21,25 britiske pund
Leverandør: Amazon England
de-beste-julepresangene-til-en-golfer

EASYGREEN GOLFKIKKERT: Avstandsmåler som er lett å bruke, og som også kan stilles inn på fem meter før og fem meter etter målet.
Pris. Kr 2495
Leverandør: Custom Golf

de-beste-julepresangene-til-en-golfer

CALLAWAY VINTERPAKKE: Består av fire forskjellige artikler: Flislue, flisevotter med flis iinnefor, 1 par Crew-sokker, 1 par Basic-sokker
Pris. Kr 299
Leverandør: GolfShopen.no

Å kjøpe en julegave til en golfer som vet hva han eller hun vil ha, er normalt en enkel oppgave.

Hvis du ikke kjenner ønskene i detalj, men vil kjøpe en golfrelatert gave fordi mottakeren er pasjonert golfer kan det være verdt å følge et par enkle råd.

Tips om unyttige golfting: Kjennetegnes gjerne av at de er morsomme. Ofte kan det være en suksess, men kjøper du en golfgave som bare er morsom, risikerer du at den ender opp som nettopp bare det.

Noen gyldne regler

Det en golfer setter mest pris på å få er noe han eller hun har nytte av enten under trening eller ute på golfbanen.

Tenk derfor nytteverdi, som er alfa og omega. En god golfgave kjennetegnes av:
• Er noe golfere behøver
• Kommer i én størrelse og behøver ikke å prøves
• Er ikke et produkt man enten liker eller misliker, det er snakk om ren og skjær nytte
• Veier lite (greit om du må sende gaven i posten)
• Pris og nytteverdi henger ikke nødvendigvis

Gode og nyttige golfgaver

Golfballer: Forbruksartikkel nummer én for en golfspiller. Golfere får aldri nok av golfballer. Det finnes mange typer, så det kan være lurt om du vet sånn noenlunde hvilket nivå mottakeren spiller på: Nybegynner, erfaren eller meget god.

Luer, votter og skjerf: Ja, det finnes egne votter, strikkeluer og skjerf for golfere. Og om mottakeren ikke spiller vintergolf, passer gaven også til vanlig bruk og kommer uansett til nytte.

Golfhåndklær: En nødvendighetsartikkel de fleste golfere vil sette pris på. Brukes til å tørke jord av køller og baller.

Puttematter: Alle golfere bør bli bedre til å putte. Og alle har plass til en puttematte hjemme. Også puttekopper til å legge oppå et gulvteppe er en populær gave.

Bagasjeeffekter: Skoposer er populært og nyttig. Det samme med en liten veske til å ha treningsballer i. Eller veske til å ha golftøy i for den som ofte drar til golfbanen rett fra jobb.

Gavekort: Litt kjedelig å gi, kanskje. Men en glede å få for en golfer. Mange golfbutikker selger gavekort som kan brukes til alt fra protimer og køllemakertjenester til baller, bagger, sko, hansker, køller …

Simulator-abonnement: De fleste innendørssentere selger abonnement eller klippekort på simulatorspill. Det kan bli en ganske dyr gave om du kjøper for resten av sesongen, men om din gave starter med én eller to økter, kan mottakere fylle på med flere etter hvert.

Lenestolgaver

Golfblad-abonnement: Golfere elsker å lese om golf. Ikke minst om vinteren når snøen ligger tjukk og golfabstinensene river i kroppen. Golfhyllen hos Narvesen er et godt sted å begynne letingen..

Golfbøker: Det har vært skrevet, og skrives, utallige bøker om golf. Guider til de beste banene, biografier, minnebøker, bøker om golfbaner, bøker med golfvitser, ja, til og med golfromaner. En bokhandel, enten i byen eller på nettet, er stedet å lete.

TV-spill: Har golferen en spillkonsoll er du nesten garantert at han eller hun vil elske et golfspill. Husk bare å få lagt med en byttelapp i pakken. Det finnes ikke så mange gode spill å velge mellom, så sannsynligheten er til stede for at mottakeren har spillet fra før.

TIPS: Send link til denne artikkelen på mail til en ikke-golfer du får julegave av.

Har du forslag til andre gode julegaveideer? Bruk kommentarfeltet eller gi ditt forslag på Golferens Facebook-side eller i vårt diskusjonsforum hos vår samarbeidspartner Golfsnakk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.