Vestfold-klubber i nært samarbeid

Borre golfklubb, Larvik golfklubb og Vestfold golfklubb har inngått samarbeidsavtale om fritt spill på hverandres baner. Målet er å styrke golfinteressen.

vestfold-klubber-i-n-rt-samarbeid


BORRE GK: En av klubbene i det nye trekantsamarbeidet i Vestfold.

Det er Fylkesavisen Vestfold Blad som bringer gladmeldingen til vestfoldgolferne: Er du medlem i Borre GK, Larvik GK eller Vestfold GK har du fritt spill på alle tre klubbene, forteller daglig leder i Larvik, Morten Ertsås, i en pressmelding.

– Tilgang til fritt spill på tre baner, mot tidligere én bane, gir medlemmene av klubbene åpenbare fordeler, noe som igjen vil gi større medlemstilfredshet og styrke medlemslojaliteten til de samarbeidende klubbene, sier Ertsås videre.

Denne måten å samarbeide på er kjent fra Sverige, men etter det Golferen.no kjenner til er dette første gang at norske golfklubber gjennomfører et så omfattende samarbeid.

Klubbene regner med at samarbeidet både vil vekke oppsikt og interesse i golfmiljøet, og at samarbeidet vil kunne trekke nye medlemmer til klubbene samt styrke golfinteressen generelt.

– Klubbene har også tidligere samarbeidet på en rekke områder, men den nye avtalen som er inngått er å betrakte som et kvantesprang i samarbeidssammenheng, mener Ertsås i følge Vestfold Blad.

De tre daglig lederne i samarbeidsklubbene, Morten Ertsås (Larvik GK), Thomas Pedersen (Borre GK) og Knut Gran (Vestfold GK) har store forventninger til at avtalen kommer til å bli tatt i mot med stor begeistring blant medlemmene.

Det tror vi så gjerne …

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×