Borre golfklubb, Larvik golfklubb og Vestfold golfklubb har inngått samarbeidsavtale om fritt spill på hverandres baner. Målet er å styrke golfinteressen.
vestfold-klubber-i-n-rt-samarbeid

BORRE GK: En av klubbene i det nye trekantsamarbeidet i Vestfold.

Det er Fylkesavisen Vestfold Blad som bringer gladmeldingen til vestfoldgolferne: Er du medlem i Borre GK, Larvik GK eller Vestfold GK har du fritt spill på alle tre klubbene, forteller daglig leder i Larvik, Morten Ertsås, i en pressmelding.

– Tilgang til fritt spill på tre baner, mot tidligere én bane, gir medlemmene av klubbene åpenbare fordeler, noe som igjen vil gi større medlemstilfredshet og styrke medlemslojaliteten til de samarbeidende klubbene, sier Ertsås videre.

Denne måten å samarbeide på er kjent fra Sverige, men etter det Golferen.no kjenner til er dette første gang at norske golfklubber gjennomfører et så omfattende samarbeid.

Klubbene regner med at samarbeidet både vil vekke oppsikt og interesse i golfmiljøet, og at samarbeidet vil kunne trekke nye medlemmer til klubbene samt styrke golfinteressen generelt.

– Klubbene har også tidligere samarbeidet på en rekke områder, men den nye avtalen som er inngått er å betrakte som et kvantesprang i samarbeidssammenheng, mener Ertsås i følge Vestfold Blad.

De tre daglig lederne i samarbeidsklubbene, Morten Ertsås (Larvik GK), Thomas Pedersen (Borre GK) og Knut Gran (Vestfold GK) har store forventninger til at avtalen kommer til å bli tatt i mot med stor begeistring blant medlemmene.

Det tror vi så gjerne …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.