Varm sesongavslutning med stil

For fjerde gang inviterte Bjørn Wirkola til sin egen cup i Cha Am i Thailand. WirkolaCup er et samarbeid mellom Bjørn Wirkola, OrkidéEkspressen og Cha Am golfklubb.

varm-sesongavslutning-med-stil


FOR FJERDE GANG: Verten Bjørn Wirkola kunne for fjerde gang ønske velkommen til WirkolaCup i samarbeid med OrkidéEkspressen og Cha Am golfklubb.

varm-sesongavslutning-med-stil


STASELIGE FORHOLD: WirkolaCup ble spilt på tre mesterskapsbaner: Lake View, Springfield og Palm Hills.

varm-sesongavslutning-med-stil


VETERAN: Ole Galåsen fra Trysil vant den første WirkolaCup for fire år siden og har vært med siden.

varm-sesongavslutning-med-stil


REGNER SCORE: Øystein Norum og Roar Løvset ser over scorekortet.

Det sosiale arrangementet er populært. Selv om førstepremien både i herre- og dameklassen er stor, flytur Oslo-Bangkok med Thai Airways, er det ikke det som trekker spillere til cupen. Det sosiale felleskapet mellom golfere fra alle landsdeler betyr mye mer.

Årets cup ble spilt på tre mesterskapsbaner, hvorav spill på to av banene telte. Det går derfor an å ha en dårlig dag, og likevel komme godt opp på resultatlista.

Årets cup åpnet med spill på Imperial Lake View. Dernest var det spill på Springfield, før finalen gikk av stabelen på Palm Hills.

Aslaug Knutsen vant dameklassen i årets turnering foran Lise Fanakraa og Elin Wean. I herreklassen var det Stig Andersen som vant foran Frode Knutsen og Rune Lønnum.

Verten selv, Bjørn Wirkola, kom et stykke ned på resultatlista. Finaledagen hadde han for øvrig en durabelig fight med sønnen Tore og broren Inge. De hadde spilt jevnt de to første dagene og havnet i samme gruppe.

Denne duellen gikk Inge Wirkola seirende ut av. Med sin tilsynelatende evigbrennende sigar i munnen slo han nevøen Tore med to slag og broren Bjørn med tre slag etter tellende 77 runde på Springfield og 80 runde på Palm Hill.

&151; Det er ikke så rart at han slår oss. Han har så mange slag på oss fra før, for her spiller vi etter vår handicap, gliste Bjørn Wirkola etter at han tapte familiekampen.

Ved siden av de tre banen i WirkolaCup fikk deltakerne stifte bekjentskap med mange andre baner i området. Cha Am golfklubb, som i følge seg selv er Norges østligste golfklubb, arrangerte hver dag turer til andre baner, som det finnes mange av i området rundt Hua Hin og Cha Am.

Neste år er det femårsjubileum for WirkolaCup. Da bør alle som har lyst på en sosial og god avslutning søke seg til OrkidéEkspressens sider og melde seg på.

Det er mange som mener at denne cupen er årets høydepunkt og en fin avslutning på den norske golfsesongen.

Se også: OrkidéEkspressen hjemmeside

Kommentarer

TAGS:

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.