Daglig leder Derek Crawford og pro Paul Blaikie ved Tyrifjord GK har begge tette bånd til Fancourt i Sør-Afrika. Det nyter klubbens medlemmer godt av.
vant-tur-til-fancourt-i-s-r-afrika-

SØR-AFRIKA NESTE: Grethe og Jan Arild Henriksen er glade vinnere av en uke på Fancourt midt på Garden Route i Sør-Afrika.

Den siste søndagen hver måned fra mai til september har Tyrifjord Golfshop arrangert Fancourt Mixed på Tyrifjord Golfklubb.

Fancourt Mixed har hatt ulike spilleformer gjennom sesongen; scramble, fourball fra rød, greensomes, foursomes og til sist fourball (hvor herrene spilte fra sølv og damene fra rød tee).

— Og legg merke til at individuell stableford ikke var noe alternativ, påpeker Derek Crawford.

Serien har vært en suksess fra begynnelse til slutt. 260 personer har deltatt i turneringene, og hver start fungerte som ett lodd i trekningen om hovedgevinsten.

Hovedgevinsten ble trukket i forbindelse med søndagens avsluttende turnering (som ble vunnet av Morten og Kristin Østby-Deglum med 46 poeng), og gikk til Jan Arild Henriksen.

Henriksen har spilt golf i ti år og kunne søndag altså notere et spesielt resultat på scorekortet: Hovedgevinsten i Fancourt Mixed 2011.

Premien er en ukes opphold og golf på den vakre golfresorten Fancourt ved Garden Route i Sør-Afrika.

— Dette er flott, og jeg har aldri vært i Sør-Afrika tidligere, forteller Jan Arild Henriksen i en pressemelding fra Tyrifjord GK.

Jan Arild gleder seg til å ta med seg sin Grethe til Sør-Afrika, og hun takker ikke nei.

– Jeg har nok ikke helt landet ennå, sier Grethe noen få minutter etter at loddtrekningen ble gjennomført foran rundt 50 deltakere som var med på den siste runden søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.