I februar lanserer Cleveland en rekke nye køller, med nyskapende teknologi for økt spillbarhet og ytelse. Nyhetene dekker alle aspekter av spillet, fra putting til lange driver.

CBX 4 ZipCore Wedger: Innovasjon for nærspillet

Cleveland Golf introduserer den neste generasjonen av sine tilgivende CBX-wedger med den helt nye CBX 4 ZipCore. Disse wedgene er skreddersydd for golfspillere som allerede bruker cavity back eller hollow-jern, og sikrer en jevn overgang. Kjernen i disse wedgene er ZipCore-teknologien, som omfordeler massen for økt stabilitet og presisjon. Med teknologier som Gelback TPU-innlegg og HydraZip, lover disse wedgene et rent slag og økt spinn.
Lanseringsdato: 10. februar 2024

HB Soft 2 Puttere: En revolusjon på greenen

Den helt nye HB SOFT 2 putter-linjen lover forbedret ytelse på greenen med ni modeller tilpasset ulike slagtyper. Med Speed Optimized Face Technology (SOFT) tilbyr disse putterne konsistent distanse, uavhengig av hvor på kølleflaten ballen treffes. En ny modell i serien, HB SOFT 2 RETREVE, har til og med evnen til å plukke opp ballen fra hullet.
Lanseringsdato: 24. februar 2024

RTX Full-Face 2 og Smart Sole Full-Face Wedger: Nærspillmestre

RTX Full-Face 2 er designet for å gi spillere mer kontroll i nærspillet med spesialiserte grooves fra hæl til tå. Smart Sole Full-Face tilbyr fire spesialiserte køller for alle typer slag i nærspillet. Med teknologier som HydraZip og ZipCore, er disse wedgene perfekte for de som ønsker økt spinn og tilgivelse.
Lanseringsdato: 10. februar 2024

ZipCore XL og Halo XL Full-Face Irons: Spillet forbedres

Disse jernsettene kombinerer tilgivende lange jern med presise korte jern. Med MainFrame-teknologi og unike løsninger som ZipCore og HydraZip, lover disse jernene bedre avstand, konsekvent spinn og eksepsjonell følelse.
Lanseringsdato: 17. februar 2024

Launcher XL 2 Drivers og Halo XL Woods: Kraft og presisjon

Launcher XL 2 Drivers kombinerer maksimal avstand og tilgivelse med en AI-drevet MainFrame XL Face-teknologi for et større sweetspot. Halo XL Woods, på sin side, tilbyr kraft og tilgivelse i langspillet med oppgradert GlideRail-teknologi.
Lanseringsdato: 17. februar 2024

Mer informasjon om disse nyhetene finnes hos Dunlop Sports.