Hovland-bekymring | Scottie-dominans | Golf-Norge åpner | Wyndham clark sin lie | Stakkars Dunlap

Hovland-bekymring

Hovedpersonen selv er ikke bekymret, men har den siste tiden innrømmet at han er frustrert over egen golfsving. Vi er mer samstemte enn noen gang på at vi begynner å bli litt bekymret. Både for sving, og nærspill. Men optimist Halsen tror fortsatt på seier i Players.

Scottie-dominans

Scottie byttet til en tilgivende mallet-putter og la ikke igjen sine sedvalige 5-6 slag med putteren. Da kan Scottie smile lurt bak det nyanlagte skjegget hele veien til bunnen av hullkoppen. Kanskje vanskelig å blir revet med av personligheten hans, men golfspillet han viser for tiden er enormt. Scottie-motstander Grødum river seg i det Scottie-lignende skjegget sitt.

Golf-Norge åpner

Endelig begynner det grønne gullet å glitre. Denne uken åpner det tre baner på Østlandet med sommergreener. Vi gleder oss til flere følger etter i ukene som kommer. Det kan virke som Gressekspert Trygve Aamlid hadde rett i at årets vinter har vært mild mot det korte gresset. Blir det en rekordtidlig åpning i år?

Wyndham clark sin lie

Selv med den mest amerikasnke storytellingen på “sin” episode i den Netflix-serien Full Swing, så blir Wyndham Clark mer og mer uspiselig for hver uke som går. Det hjelper lite å jukse seg til bedre lie, ødelegge fairwayer, eller dumme seg ut i intervjuet. Terningkast 0

Stakkars Dunlap

Stakkars Nick Dunlap som måtte gå helt alene de to første rundene på API. 69 spillere lar  seg nemlig ikke dele på 2. Om det var på grunn av svikt i det amerikanske skolesystemet, eller et forsøk på “humor” er vanskelig å si. Men dette kunne lett vært unngått.