Den grønne måke | Ikke Tylor Swift, men Nick Taylor | LIV mot PGA | Golfmat | Rølp

Den grønne måke – Waste Management-maskoten Charley Hoffman. En mann med grønt fra topp til tå, og en mann det er umulig å være nøytral til. Noen elsker det, andre synes det ser forferdelig ut. Vi liker at folk ikke er A4! Vi lurer på om det var bare tilfeldig at han etter årevis med elendig spill plutselig skulle kjempe om seieren denne uka. La konspirasjonsteoriene begynne.

Ikke Taylor Swift, men Nick Taylor – Canadieren med en kløtsj avslutning som selv tiger’n ville vært fornøyd med. Tre birdier på rad på hull 18. Og ikke glem måten han begynte å gå før putten var i koppen da han sikret omspill. Joda, vi kan like Nick!

LIV mot PGA – De seks beste fra LIV mot de seks beste fra PGA. Hvem vinner? Vi mener PGA vinner 68 av 100 matcher. Men det har blitt altfor jevnt etter vår smak.

Golfmat – Snickers eller baguett? Eller kanskje en turmiks? Hva er det lurt å ha i baggen når du skal spille 18 hull? Du kommer langt med en japp og en pmax.

Rølp – Phoenix Open har utviklet seg til å bli en gedigen fyllefest. Viktor satt trolig hjemme og gned seg i hendene da han så Zach Johnson og Billy Horschel miste det etter utallige tilrop. Har det gått for langt? Har de nådd en grense for hva kan akseptere av rølp og faenskap på en golfbane? Vi er delt, men svaret får vi trolig neste år når vi ser om enkelte spillere dropper turneringen. Heia stemning, nei takk flatfyll og tilrop. 

Hør mer om alle snakkisene og mye mer i ukens Fore!Boys-pod!