Suzann Pettersen avanserte avsluttet Lorena Ochoa Invitational i Mexico med tre under par, 69, og avansere én plassering til delt åttendeplass.

Sesongens niende topp-10-plassering for Suzann Pettersen ble et faktum etter at fire birdier og én bogey var plassert på scorekortet søndag kveld norsk tid.

Med -6 totalt endte Oslo-spilleren hele tolv slag bak Inbee Park, som vant tre slag foran spanske Carlota Ciganda.

Før tourfinalen kommende uke er Tutta på 14.-plass på rankinglisten, opp to plasseringer fra forrige uke.

Se også: Resultater fra Mexico City


 

Runde 3: Seierssjansene borte

Før tredje runde av Lorena Ochoa Invitational i Mexico lå Suzann Pettersen to slag bak teten. Etter tredje runde er hun sju slag bak teten, på delt niendeplass.

Det blir ganske sikkert ikke årets andre LPGA-seier for Suzann Pettersen i sesongens nest siste turnering.

Etter en tredjerunde på én over par, 73, etter fem bogeyer, to birdier og én eagle, falt 43-åringen til delt niendeplass med -3.

Inbee Park leder med ti under par, tre slag foran Sei Young Kim, også hun fra Sør-Korea.

Tutta starter fjerde og siste runde klokken 17.44 norsk tid søndag.

 


Runde 2: Tetkontakt, to slag bak halvveis

Etter fire birdier og tre bogeyer ble det én under par, 71, for Suzann Pettersen fredag i Lorena Ochoa Invitational i Mexico. Det gir et glimrende utgangspunkt for helgen.

Med bare to slag opp til ledende Minjee Lee fra Australia har Suzann Pettersen et glimrende utgangspunkt for å kunne ta sin andre LPGA-seier for sesongen.

Fire jenter følger på -5, ett slag bak Lee. Så kommer Tutta på sjetteplass, med -4 jaget av fire spillere på -3.

Norsk seier blir slett ingen tur i parken. Men Suzann Pettersen har fått en åpning på turneringen som passer hennes måte å spille på.

 


 

Runde 1: Vinnersugen Tutta åpnet på andreplass

Før Lorena Ochoa Invitational var det Suzann Pettersens uttalte målsetting å vinne én av de to siste turneringene. Etter tre under par, 69, er hun i rute for topplassen.

— Jeg vil vinne i hvert fall én av de to siste turneringene. Hvis jeg kan avslutte sesongen med å gå til topps, vil jeg være fornøyd. Jeg føler meg godt forberedt, og jeg vet jeg kan vinne, sa Suzann Pettersen til NTB før LPGA-turneringen i Mexico.

Etter tre birdier og resten par er hun på delt andreplass med Angela Stanford og Minjee Lee etter første dag, ett slag bak sørkoreanske In-beePark. Tutta starter fredagens runde klokken 19.06 norsk tid.

Tutta har åtte topp-10-plasseringer på LPGA så langt i år, hvorav én seier, som kom i LPGA Classic i juni.

 


 

Før turneringen: God treningsuke med Butch Harmon

(pressemelding fra NGF)

Suzann Pettersen har landet i Mexico, og er klar for sesongens nest siste turnering. Torsdag stiller hun til start i Lorena Ochoa Invitational.

— Jeg har hatt en knallbra treningsuke i Texas sammen med min trener, Butch Harmon. Jeg har gjort noen småjusteringer på svingen, så det blir spennende å se hvordan det slår ut i konkurranse, sier Tutta.

Tutta slår ut torsdag klokken 18.54 norsk tid i gruppe med tittelforsvarer Christina Kim og Brittany Linsicome, begge USA.