Dessverre hold det ikke hele veien hjem for Eirik Tage Johansen i Nordic League-turneringen på Hauger. Ledelse på to slag ble til åttendeplass etter torsdagens finalerunde.
tages-ledelse-ble-til--aring-ttendeplass

FRA LEDELSE TIL ÅTTENDEPLASS Eirik Tage Johansen hadde to slag å gå på før finalerunden av Nordic League-turneringen Nordea Challenge på Hauger Golfklubb, Etter tre over par, 75, torsdag endt det i åttendeplass på -4.

Mens Eirik Tage Johansen slet seg inn til tre over par, 75, på sisterunden, føk to dansker som raketter oppover resultatlisten.

Da alt var talt opp hadde Benjamin Henry Poke gått siste runde på seks under par, 66, for seier på -11.

Peter Vejgaard hadde fire under par, 68, for andreplass, på -8, tre slag bak landsmannen, mens Eirik Tage Johansen tok åttendeplassen på -4.

Siddisen økte likevel ledelsen sammenlagt i Nordic League til 20926 poeng, 1003 poeng foran svenske Erik Blom.

Andreas Halvorsen og Dennis den Roover delte æren som nest beste nordmann på delt 14.-plass med -1. Kristian Krogh Johannessen ble delt 23 på par.

Se også:
Resultater fra Hauger
Nordic League-ranking


Runde 2:
Tage leder før siste runde

Eirik Tage Johansen klinte til med en runde på fem under par, 67, i Nordic League-turneringen på Hauger. Med -7 totalt leder han med to slag før torsdagens finalerunde.

&#151 Spillet var fint og fikk sneket til meg noen birdier på veien, oppsummerer Eirik Tage Johansen andrerunden i Nordea Challenge på sin hjemmeside. http://www.eiriktage.com/

— Fikk litt fart på putteren på første ni etter en treg start, så det kom en liten fugleflokk med fire birdier på rad, forteller han om hullene 5 til 8..

Med to slag å gå på er seier absolutt innen rekkevidde for 33-åringen fra Stavanger. Han kommer også til å styrke sin ledelse på Nordic Leagues pengeliste, der de fem beste får challenge-kortet for neste sesong.

Andreas Halvorsen måtte over par onsdag, og ligger på delt åttendeplass med -2 etter 69-73.

Nordic League-rankingens nest beste nordmann, og forrige turnerings andremann, Kristian Krogh Johannessen er delt 24 med +1.


Før turneringen:
Nordic League inntar Hauger

Tirsdag er det de norske proffherrenes tur til å komme i gang på hjemelig gress. Nordea Challenge på Hauger Golfklubb i Nittedal er den første av to norske turneringer i den nordiske ligaen.

40 norske golfere er med og kjemper om potten på 350.000 kroner (40.000 euro) når Nordea Challenge arrangeres på Hauger Golfklubb på Slattum i Nittedal.

Mot den norske bataljonen står 100 utlendinger fra seks nasjoner i 54-hullsturneringen, som spilles over tre dager med cut etter dag to.

Når status for Nordic League gjøres opp etter finalespillet i oktober, kan de fem beste på rankingen se fram til fulle spillerettigheter på challengetouren 2016.

Eirik Tage Johansen leder rankingen så langt, og stiller selvfølgelig opp på Hauger.

Det gjør også Kristian Krogh Johannessen, på åttendeplass på rankingen, og Christian Aronsen, som befinner seg på 23.-plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.