Med 500 kroner lavere pris enn rimeligste GPS-klokke er Bushnell Neo Ghost et godt alternativ for deg som bare vil vite avstanden. Men den har også noen svakheter.
kjapp--enkel-og-rimelig-gps

KJAPP, RIMELIG OG ENKEL: Bushnell Neo Ghost gjør jobben når det gjelder å gi deg riktig avstand. Det er imidlertid forbedringspotensal når det gjelder systemet med et klips. Festes den som her, kan den falle av etter en del hull med humping og skumping.
kjapp--enkel-og-rimelig-gps

DEN SIKRESTE MÅTEN: Det tryggeste er å ha Bushnell Neo Ghost i lommen, og ta den fram ved hvert slag. Når den ligger i lommen mister den imiderltid kontakten med satelitten, og trenger litt tid til å kunne gi deg riktig lengde.

Bushnell bruker slagordet Distance made simple om sine avstandskikkerter og GPS-er. I så måte leverer Neo Ghost varene til fulle.

Når du slår den på i golfmodus, finner den golfbanene i området, med den nærmeste øverst på listen.

Når du så velger bane og trykker knappen Play golf, går resten av seg selv: Den finner raskt ut hvilket hull du er på, og er kjapp til å gi deg lengden til midten, fronten og baksiden av greenen på hullet du spiller.

Hvis 1200 kroner er det du ønsker å bruke på en avstandsmåler, så kan man ikke forvente mer.

Antageligvis trenger ikke den typiske Ghost-kunden mer heller. Dette er en rimelig, kjapp og veldig enkel måte å få vite hvor langt det er igjen til greenen.

Forbedringspotesial

Bushnell Neo Ghost er et eksisterende konsept om enkel avstandsmåling, pakket i et helt nytt produkt.

Og som det ofte er med nye produkter, er det både barnesykdommer og enkelte ting som Bushnell bør vurdere å forbedre.

Neo Ghost kommer med en solid plastklype, som du kan bruke til å tre GPS-en fast på, for eksempel, golfbagen.

Da må du velge en plassering der klipsen står i en vinkel som gjør skjermen lett synlig. Det ville derfor hjulpet om klypen kunne vippes i ønsket vinkel.

Det naturlige er å feste klypen på bagtoppens ytterkant. Ikke gjør det! Kanten på bagen er litt for bred, eller klypen litt for trang, som gjør at den etter hvert glir lenger og lenger opp, særlig om stier og veier mellom hullene er humpete.

Til slutt kan den falle av, hvis du ikke er oppmerksom.

For oss skjedde det etter 15 hull på den første testrunden. Heldigvis fant gruppen bak oss GPS-en, så vi fikk den kjapt igjen.

Å legge den i lommen er et alternativ, men da mister den kontakten med satellitten, og bruker derfor litt mer tid før den gir deg riktig avstand. For oss ble den beste løaningen å plassere den på en av bagens innvendige skillevegger.

Alternativt kan du feste den til bagen med en strikk eller håndkleklype gjennom den øvre spalten på plastbraketten.

I følge Bushnells hjemmeside varer batteriet i Neo Ghost tre runder. På testrunde tre stod vi imidlertid med en strømtom, livløs GPS i hånden på første tee.

Til tross for svakhetene med klipsen og batteritiden, blir dommen Tommel opp dersom en kjapp, enkel og rimelig GPS er det du behøver.

Se mer: Bushnell hjemmeside

Norsk distributør: Chrisco Sport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.