Kjapp, enkel og rimelig GPS

Med 500 kroner lavere pris enn rimeligste GPS-klokke er Bushnell Neo Ghost et godt alternativ for deg som bare vil vite avstanden. Men den har også noen svakheter.

kjapp--enkel-og-rimelig-gps


KJAPP, RIMELIG OG ENKEL: Bushnell Neo Ghost gjør jobben når det gjelder å gi deg riktig avstand. Det er imidlertid forbedringspotensal når det gjelder systemet med et klips. Festes den som her, kan den falle av etter en del hull med humping og skumping.

kjapp--enkel-og-rimelig-gps


DEN SIKRESTE MÅTEN: Det tryggeste er å ha Bushnell Neo Ghost i lommen, og ta den fram ved hvert slag. Når den ligger i lommen mister den imiderltid kontakten med satelitten, og trenger litt tid til å kunne gi deg riktig lengde.

Bushnell bruker slagordet Distance made simple om sine avstandskikkerter og GPS-er. I så måte leverer Neo Ghost varene til fulle.

Når du slår den på i golfmodus, finner den golfbanene i området, med den nærmeste øverst på listen.

Når du så velger bane og trykker knappen Play golf, går resten av seg selv: Den finner raskt ut hvilket hull du er på, og er kjapp til å gi deg lengden til midten, fronten og baksiden av greenen på hullet du spiller.

Hvis 1200 kroner er det du ønsker å bruke på en avstandsmåler, så kan man ikke forvente mer.

Antageligvis trenger ikke den typiske Ghost-kunden mer heller. Dette er en rimelig, kjapp og veldig enkel måte å få vite hvor langt det er igjen til greenen.

Forbedringspotesial

Bushnell Neo Ghost er et eksisterende konsept om enkel avstandsmåling, pakket i et helt nytt produkt.

Og som det ofte er med nye produkter, er det både barnesykdommer og enkelte ting som Bushnell bør vurdere å forbedre.

Neo Ghost kommer med en solid plastklype, som du kan bruke til å tre GPS-en fast på, for eksempel, golfbagen.

Da må du velge en plassering der klipsen står i en vinkel som gjør skjermen lett synlig. Det ville derfor hjulpet om klypen kunne vippes i ønsket vinkel.

Det naturlige er å feste klypen på bagtoppens ytterkant. Ikke gjør det! Kanten på bagen er litt for bred, eller klypen litt for trang, som gjør at den etter hvert glir lenger og lenger opp, særlig om stier og veier mellom hullene er humpete.

Til slutt kan den falle av, hvis du ikke er oppmerksom.

For oss skjedde det etter 15 hull på den første testrunden. Heldigvis fant gruppen bak oss GPS-en, så vi fikk den kjapt igjen.

Å legge den i lommen er et alternativ, men da mister den kontakten med satellitten, og bruker derfor litt mer tid før den gir deg riktig avstand. For oss ble den beste løaningen å plassere den på en av bagens innvendige skillevegger.

Alternativt kan du feste den til bagen med en strikk eller håndkleklype gjennom den øvre spalten på plastbraketten.

I følge Bushnells hjemmeside varer batteriet i Neo Ghost tre runder. På testrunde tre stod vi imidlertid med en strømtom, livløs GPS i hånden på første tee.

Til tross for svakhetene med klipsen og batteritiden, blir dommen Tommel opp dersom en kjapp, enkel og rimelig GPS er det du behøver.

Se mer: Bushnell hjemmeside

Norsk distributør: Chrisco Sport

Kommentarer

  • Del Golferen.no på:

  • Aktuelle turneringer

     

    PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

    Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

    Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

    Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

    Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

    LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

    Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

    Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

    Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

    College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

    College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

    College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

     

  • Golferen.no

    Papaya Media

    Saltboveien 25

    1560 Larkollen

    Redaksjonen

    +47 920 25 820

    tips@golferen.no

    Nyhetsbrev

    Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
    * Påkrevet

    Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

    Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

    Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

    ×