Om drøye to uker spiller Eirik Tag Johansen andresteget i kvaliken for europatouren. Den første oppkjøringsturneringen endte i en solid andreplass.
tage-i-rute-f-r-q-school

ALT STEMMER FØR Q-SCHOOL: 2. november starter Eirik TageJohansen andresteget av kvaliken for europatouren. Den første oppkjøringsturneringen endte i en sterk andreplass.

Fem under par. 67, tirsdag og tre under par, 69, onsdag ga Eirik Tage Johansen -8 og andreplass i Gecko-turneringen Sovex Classic på Marbella Country Club.

Med det var Stavanger-golferen to slag bak vinneren Gabriel Canizares fra Spania, og sikret andreplassen med to slags margin.

— Har holdt meg aktiv siden Kasakhstan. Spilt litt lokalt, og spillet har begynt å falle på plass, skriver Tage på sin blogg om forberedelsene til Q-School.

Solid oppkjøring

Gecko-turneringen i Malaga var den første av to oppkjøringsturneringer før Tage spiller Q-Schools andresteg på Lumine-banen i Tarragona 2. til 5. november.

Også Christian Aronsen, som skal spille sin andrestegsturnering på Valle Romano i Malaga, kom seg under par i Sovex Classic.

Etter to 71-runder ble det -2 og tolvteplass på Miklagard-spilleren.

Stian Hansen fra Grønmo GK kom på 27.-plass med +2 etter 70-76.

Se også: Resultater fra Marbella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.