Stort engasjement i golfbanenes forening

Årets første medlemsmøte i Foreningen Norske Golfbaner (FNG) gikk av stabelen på Oslo golfklubb med en fornøyd samling golfledere fra nær og fjern.

stort-engasjement-i-golfbanenes-forening-


FORKVINNEN: Scilla T. Hokholt, aktiv eier av golfbanen i Larvik, fronter FNG. Torsdag smilte hun bredt over responsen på medlemsmøtet.

stort-engasjement-i-golfbanenes-forening-


KAN DET VÆRE INTERESSANT Å HØRE OM BETONG? Ja. Om du lytter til Laila Aarstrand.

stort-engasjement-i-golfbanenes-forening-


FORRETNINGSUTVIKLING: Finn H. Andreassen etterlyser tanker rundt ny forretningsvirksomhet i norsk golf.

Foreningen for Norske Golfbaner ble stiftet i fjor vår med formål å ivareta interessene for norske golfbaner.

Medlemmene er både privateide og selskapseide baner, og torsdag var ti av de tolv medlemsbanene pluss ni interesserte baner samlet til medlemsmøte i peisestuen til Oslo golfklubb på snødekte Bogstad.

Men om det var surt og kaldt i de meterhøye snøhaugene på utsiden var det desto høyere temperatur innenfor veggene. Skapt av den positive og offensive stemningen som preget lokalet.

Positivt fordi mange av deltakerne ga uttrykk for tro på et godt år, offensivt fordi de to eksterne foredragsholderne bød på energitransfusjon til salen.

Betongdame
Mange kjenner Laila Aarstrand (hcp 25) fra tiden i Ving Golf. Eller som engasjert markedssjef for det nye Choice-hotellet i Sarpsborg, og så som sentral i etableringen av Farris Bad i Larvik.

Nå har energibunten på 158 centimeter skiftet beite til betongbransjen. Nærmere bestemt som administrerende direktør i Asak Miljøstein AS.

Og det er litt av en prestasjon å klare å få belegningsstein til å fremstå som et produkt med sex appeal. Men det klarte hun, og beviste det ved å holde forsamlingen fjetret i en hel klokketime med sitt budskap om hvordan utnytte mulighetene som ligger i kultur, salg og markedskommunikasjon.

Mye god energi var det også i NRK- og TV2-veteraneren, nå Losbys styreleder, Finn H. Andreassens (hcp 16) foredrag om medieutviklingen fremover. Hans synspunkter om behovet for å prioritere forretningsutvikling i norsk golf falt i god jord hos den lydhøre forsamlingen.

Andreassen så et klart behov for ny forretningsvirksomhet for golfklubbene, basert både på ny teknologi og krav til forretningsutvikling.

Fornøyd styreleder
FNGs styreleder Scilla T. Hokholt, som titulerer seg aktiv eier av Larvik Golfbane, var svært fornøyd både med oppmøtet og stemningen.

— Vi merker stor interesse fra golfbaner landet rundt for Foreningen Norske Golfbaner, sier hun til Golferen.no.

Noe vi med selvsyn kunne konstatere på møtet, som hadde samlet deltakere fra hele Sør-Norge i tillegg til baner fra det sentrale østlandsområdet.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Blue Golf Bella Vista Charity Classic  med William Buhl (25. – 28. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

  Senior: Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship med Anders Grasdal (28. – 29. mai)

  College: NAIA Women’s Championship med Marie Oulie, Ida Furuheim og Alexandra Mudie (24. – 27. mai)

  College: NAIA Div 1’s Championship med Mats Ege, Michael Thorbjørnsen,, Gregory Solhaug, og Bård Skogen og Carl D. M. Fosaas (27. – 30. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×