Årets første medlemsmøte i Foreningen Norske Golfbaner (FNG) gikk av stabelen på Oslo golfklubb med en fornøyd samling golfledere fra nær og fjern.
stort-engasjement-i-golfbanenes-forening-

FORKVINNEN: Scilla T. Hokholt, aktiv eier av golfbanen i Larvik, fronter FNG. Torsdag smilte hun bredt over responsen på medlemsmøtet.

stort-engasjement-i-golfbanenes-forening-

KAN DET VÆRE INTERESSANT Å HØRE OM BETONG? Ja. Om du lytter til Laila Aarstrand.

stort-engasjement-i-golfbanenes-forening-

FORRETNINGSUTVIKLING: Finn H. Andreassen etterlyser tanker rundt ny forretningsvirksomhet i norsk golf.

Foreningen for Norske Golfbaner ble stiftet i fjor vår med formål å ivareta interessene for norske golfbaner.

Medlemmene er både privateide og selskapseide baner, og torsdag var ti av de tolv medlemsbanene pluss ni interesserte baner samlet til medlemsmøte i peisestuen til Oslo golfklubb på snødekte Bogstad.

Men om det var surt og kaldt i de meterhøye snøhaugene på utsiden var det desto høyere temperatur innenfor veggene. Skapt av den positive og offensive stemningen som preget lokalet.

Positivt fordi mange av deltakerne ga uttrykk for tro på et godt år, offensivt fordi de to eksterne foredragsholderne bød på energitransfusjon til salen.

Betongdame
Mange kjenner Laila Aarstrand (hcp 25) fra tiden i Ving Golf. Eller som engasjert markedssjef for det nye Choice-hotellet i Sarpsborg, og så som sentral i etableringen av Farris Bad i Larvik.

Nå har energibunten på 158 centimeter skiftet beite til betongbransjen. Nærmere bestemt som administrerende direktør i Asak Miljøstein AS.

Og det er litt av en prestasjon å klare å få belegningsstein til å fremstå som et produkt med sex appeal. Men det klarte hun, og beviste det ved å holde forsamlingen fjetret i en hel klokketime med sitt budskap om hvordan utnytte mulighetene som ligger i kultur, salg og markedskommunikasjon.

Mye god energi var det også i NRK- og TV2-veteraneren, nå Losbys styreleder, Finn H. Andreassens (hcp 16) foredrag om medieutviklingen fremover. Hans synspunkter om behovet for å prioritere forretningsutvikling i norsk golf falt i god jord hos den lydhøre forsamlingen.

Andreassen så et klart behov for ny forretningsvirksomhet for golfklubbene, basert både på ny teknologi og krav til forretningsutvikling.

Fornøyd styreleder
FNGs styreleder Scilla T. Hokholt, som titulerer seg aktiv eier av Larvik Golfbane, var svært fornøyd både med oppmøtet og stemningen.

— Vi merker stor interesse fra golfbaner landet rundt for Foreningen Norske Golfbaner, sier hun til Golferen.no.

Noe vi med selvsyn kunne konstatere på møtet, som hadde samlet deltakere fra hele Sør-Norge i tillegg til baner fra det sentrale østlandsområdet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.