Du tror det ikke før du får se det. Neida, det er ikke X-files som har inntatt golfbanen, men et smart system som måler hvor hardt du holder i køllen.
digital-golfhanske-til-golferen-som-har-alt

Alle vet at det er viktig med et løst grep rundt golfkøllen. Men selv om du har hørt tusen ganger at du skal holde like løst som om du hadde en fugleunge i hånden, så er det fort gjort å holde for hardt.

Dødsgrepet kalles det når grepet er for hardt. Og det er det utvikleren av SensoGlove har hatt i tankene under utviklingen av hansken.

SensoGlove-hansker har innebygde digitale sensorer som kontinuerlig måler fingrenes greptrykk. Jo løsere grepet er, jo mykere og mer effektiv blir svingen.

Resultatene vises på en liten skjerm på hanskens håndbak når du svinger køllen, og skjermen blir ikke ødelagt av eventuell svette fra hånden.

Sensorene registrer trykket mange steder i hansken, og lyd- og lyssignaler gir beskjed dersom du holder for hardt i køllen.

Selve hansken er laget i toppkvalitets cabrettaskinn, og den kan kjøpes online på SensiGolves hjemmeside eller hos golfbutikker.

Prisen er oppgitt til 89 dollar (502 kroner), og hansken er tilgjengelig i høyre og venstre både for menn og kvinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.