Stina Resen fra Oslo GK tok sin andre collegetittel på to måneder da hun gikk til topps i Sun Belt Championship onsdag i Loxley, Alabama.
stina-resen-med-nok-en-collegeseier

VIKTIG SEIER: Stina Resens andre seier for året kan bety plass i NCAAs regionsfinale 7. til 9. mai. Oslojenta vant Sun Belt Championship i Loxley, Alabama med to slag på Steelwood Country Club onsdag.

Turneringen på Steelwood Country Club ble plaget av dårlig vær, og ble etter flere avbrudd mandag og tirsdag redusert fra 54 til 36 hull.

Resen spiller for Arkansas-universitet i Little Rock, og gikk til topps også i 13th USA Womens Invite-turneringen i slutten av februar

Universitets hjemmeside skriver at oslospilleren ikke lot seg stresse eller ble utmattet av utsettelsene, men spilte sikkert mot to under par, og seier med ett slag over Ines Fendt fra Louisiana.

Mer enn forventet

— Det føles utrolig, for godt til å være sant. Jeg fordøyer fortsatt det hele. Men det er mer enn jeg kunne håpet på, og jeg er virkelig glad, sier Resen til universitets nettside.

Mandag fikk hun bare spilt fire hull, og var kommet til 13. green da turneringen ble avbrutt igjen tirsdag.

Oslojenta avsluttet de fem siste hullene av førsterunden onsdag morgen for par, 72, og andreplass før den avgjørende sisterunden.

Finalerunden åpnet strålende med to birdier på de første tre hullene, og hun så fylte på med to bogeyer og to birdier til på scorekortet de 15 siste hullen.

— Jeg er alltid nervøs ved starten av en runde. Og jeg måtte starte førsterunden tre ganger … Jeg var ikke sikker på om vi ville klare å fullføre andrerunden, men da jeg gjorde noen (tidlige) birdier begynte jeg å slappe av, avslutter Stina Resen.

Nå får hun noen spennende dager i venting på om hun får plass i NCAAs regionsfinale 7. til 9. mai.

Les også: Resens forrige seier: Norsk seier og tredjeplass i USA

I lagkampen kom University of Arkansas Little Rock på tredjeplass, 14 slag bak vinneren Troy.

Se også: Resultater fra Steelwood Country Club

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.