Lørdag braker det løs igjen med golfmarked i treningslokalene ved drivingrangen til Oslo GK på Bogstad. For sjette gang går det arrangørene kaller Vårens morsomste eventyr av stabelen, større enn noen gang.
klart-for-rekordstort-bogstad-marked

STØRRE ENN NOEN GANG: For sjette gang arrangerer Oslo GK bruktmarked over golfutstyr. I år større enn noen gang, fra klokken 10 til 16 lørdag 18. april.

klart-for-rekordstort-bogstad-marked

KLAR TIL INNSATS: Martin Daun håper lørdagens golfmarkedet på Bogstad blir like vellykket som fjorårets.

— Vi kan love mange godbiter, så her er det store muligheter for å gjøre gode kupp, sier ansvarlig for Oslo golfklubbs golfmarked, Martin Daun.

Markedet er blitt en hyggelig vårtradisjon som junioravdelingen i Oslo Golfklubb arrangerer hvert år. I år er datoen lørdag 18. april klokken 10 til 16.

Aktiviteten har blitt gjennomført tidligere med stor nytteverdi for de som ønsker å kvitte seg med golfutstyr og de som trenger å skaffe seg noe nytt. Flere utstyrsleverandører vil ogs&aring v&aeligære til stede.

Dugnad av juniorforeldre

— Dette er ren dugnad der foreldrene til våre juniorer bidrar på mange plan og så er dette et hyggelig sosialt arrangement, sier leder av Oslo Golfklubbs treningskomite, Jonne Skajem.

Golfmarkedet arrangeres for sjette gang og er en aktivitet som gir et bra økonomisk bidrag til junioraktivitetene på Bogstad.

— Det er mange fordeler ved å stikke innom vårt golfmarked. I tillegg til å gi et økonomisk bidrag til juniorsatsningen er det sosialt. Her får man anledning til å få bra utstyr til en rimelig penge, man kan bli bedre kjent med både klubbens juniorsatsning, foreldre og spillere. I tillegg viser man at man er engasjert i barn og unges fritidsaktivitet, avslutter markedsansvarlig Martin Daun.

Se også: Oslo GKs juniorside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.