Solastranden Golfklubb hadde sitt årsmøte 15. februar 2011 på Sola Strand Hotell.
solastranden-golfklubb

VALG
Egil Reimers ble gjenvalgt som styreleder med akklamasjon og fikk med seg følgende i styret:
Mads Reinkjøp, nestleder (gj.v)
Lars Korneliussen, økonomiansvarlig (ny)
Bjarne Seljelid (gj.v)
Anne Jolma (ny)
Tora Elisabeth Müller Haver (gj.v)
Ester Sandanger (vara
Bernt O Dubland (vara)

KONTAKTPERSONER
Kontaktperson:
Styreleder Egil Reimers, 900 47 814
Daglig leder Emil Årthun, 975 85 858

solastranden-golfklubb

FIKK ÆRESPRIS: Solveig Wiik ble overrakt hederspris av styreleder Egil Reimers. Også Ketil Sunde fikk pris, men var ikke til stede.

42 stemmeberettigede medlemmer møtte fram på årsmøtet.

Før årsmøtet ble satt delte styreleder ut en ærespris i form av en krystallvase med inskripsjon til Solveig Wiik og Ketil Sunde.

Solveig for sin innsats som klubbsekretær på dugnad i 7-8 måneder i 2010, samtidig som hun ledet seniorkomite, forsto sekretariatet i større turneringer og var den flittigste til å ta fadderoppdrag for nybegynnere.

Ketil for sin innsats som bakmann og pådriver for klubbens Elitegruppe og redaktør av gruppens hjemmeside fra 2002 og for på den måten ha skapt aktiviteter og gjort klubben kjent, både regionalt og nasjonalt.

Styret la fram et regnskap som for første gang viste et reelt overskudd og med god likviditet. Det fikk enstemmig støtte til alle forslag og valg.

Kontingentene for 2011 ble holdt uendret med kr 6 000 kroner for vanlig medlem, 4 500 for ektefelle/samboer, 3 500 for student/militær (inntil 25 år) og kr 1 000 for junior (inntil 20 år), alt inkludert full spillerett.

Klubben skal som vanlig være arrangør for første turnering i Norgescup som skal gå 7. og 8. mai og som ventes å samle de aller fleste av landets beste spillere. Norgescup er det øverste turneringsnivået for elitespillere og inkluderer også NM og Nordic League (NL) turneringer i Norge.

På regionnivå skal klubben være vert for Kretsmesterskapet primo juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.