Med to europatourseire på rad kunne ikke Callaway fått en bedre lanseringskampanje for den nye driveren sin. 
heldig-med-timingen

Først vant Thomas Bjørn Qatar Masters, så vant Alvaro Quiros Dubai Desert Classic. Og begge brukte Callaway RAZR Hawk-driver, med planlagt offisiell lansering uken etter Dubai-turneringen.

Det er i sånne stunder Callaways markedssjef kniper seg i armen for å sjekke at det hele ikke er en drøm.

Langtslående Alvaro Quiros, som rykket opp til 21.-plass på verdensrankingen etter Dubai-seieren, var suveren fra tee i begge de to turneringene han har brukt RAZR Hawk.

I Dubai hadde han et gjennomsnitt på 283 meter, ti meter lenger enn nærmeste rival. Mens han i Qatar uken før var ennå mer overlegen: Snittet på 295 meter var hele 17 meter lenger enn den som slo nest lengst.

Smidd kompositt
RAZR Hawk-driveren har et hode med smidd kompositt i sålen og kronen, og som med Diablo Octane Tour er også denne driveren utviklet i samarbeid med Lamborghini.

Komposittmaterialet er utrolig sterkt og utrolig lett, og gir dermed Callaways ingeniører helt presis kontroll over godsets tykkelse i hele hodet. Det gir blant annet helt nye verdier for hodets vridningsmotstand (MOI). Resultatet blir rettere slag ved treff utenfor senter.

Callaways tourspillere har virkelig omfavnet de to Lamborghini-driverne Diablo Octane Tour og RAZR Hawk. I tillegg til i bagen til Bjørn og Quiros finnes de også i bagen til Ernie Els, Phil Mickelson, Danny Willett, Trevor Immelman, Thongchai Jaidee, Niclas Fasth, David Drysdale, Michael Campbell, Nick Dougherty, Fredrik Jacobson, Shiv Kapur, Ross McGowan, Alex Noren og Marcel Siem.

Og med en slik timing med lanseringen blir vi ikke forbauset om vi i løpet av sesongen også ser RAZR Hawk i bagen til ganske så mange av oss vanlige hackere også.

Pris: Kr 3795,-
Se mer: Callaway hjemmeside

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.