Det ble ikke helt den avslutningen Marianne Skarpnord hadde håddee på i siste runde. Feil køllevalg samt et klokketreff fra en greenbunker kostet fire tapte slag før runding, forteller hun.
skarpnords-tidlige-feil-kostet-pallplass

HOLDT IKKE HELT INN: En svak innledning av siste runde i Buick Champoinship på Shanghai Qizhong Garden Golf sendte Marianne Skarpnord fra andre- til fjerdeplass.

— Heldigvis ble det et par birdier på de siste ni; så det ble ikke helt katastrofe. Ikke det jeg håpet på, men får prøve igjen i neste uke, oppsummerer Marianne Skarpnord 73-runden og delt fjerdeplass i Buick Championship.

Før det hadde hun altså opplevd alskens hindringer innledningsvis i finalerunden

— Jeg slo et par feil køller, forteller hun om to bogeyer samt en dobbel.

— På den doble slo jeg kort i en bunker, og hadde cirka 25 meter til pinnen, slo en 56-grader; og traff ballen, ikke sanda!

— Oppi et blomsterbed, måtte droppe, og gjorde en bra dobbel, avslutter Moss og Rygge-spilleren.

Med +1 for dagen og -7 totalt ble det delt fjerdeplass, ti slag bak suverene Shanshan Feng fra Kina

Neste uke forflytter Marianne Skarpnord og resten av europatour-sirkuset seg til Tyrkia og Turkish Airlines Ladies Open.

Se også: Resultater fra Shanghai


Runde tre:
Skarpnord i st&oslqsh;tet tross iskald putter

Til tross for en putter Marianne Skarpnord karakteriserer som iskald ble det tre under for dagen, åtte under totalt, og delt andreplass før siste runde.

— Jeg får ta ett slag av gangen, og så teller vi opp til slutt, svarer Marianne Skarpnord når Golferen.no spør om vinnersjansene med hjemmespiller Shanshan Fengs ledelse på hele sju slag.

Lørdag ble det fem birdier og to bogeyer for Moss og Rygge-spilleren, som har imponert med sin jevnhet så langt i sesongen.

— Putteren var iskald på de siste ni, det kunne lett vært tre-fire slag bedre i dag, forteller hun.

Overfor LETs hjemmeside går hun nærmere inn på putteproblemene på Shanghai-banes siste ni hull:

— Jeg puttet bra på frontnine både i går og i dag, men på de siste ni er det som den (putteren) blir iskald og jeg setter ingenting.

— Jeg hadde fire eller fem putter innenfor tre og en halv meter på backnine, men satte ikke en eneste av dem.

— Det var ikke helt ubrukelig, men kunne vært så mye bedre, avslutter Marianne Skarpnord, som søndag har tenkt å fortsette å spille som hittil.

For så å telle opp til slutt …


Runde 2:
Skarpnord: — Gleder meg til helgen!

Marianne Skarpnord er på delt fjerdeplass med -5 etter to runder av Buick Championship i Kina. Fredag slet hun med å lese puttene, forteller hun.

Før avreisen til Kina var Marianne Skarpnord spent på hvordan hun hadde beholdt formen etter europatourens seks uker lange turneringspause.

Les også: «For lenge mellom turneringene»

Etter to runder av Buick Championship i Shanghai ser det ut til å være liten grunn til engstelse: Tre under par, 69, torsdag ble etterfulgt av en nok en bunnsolid 70-runde fredag.

Bedre fram til green

— Jeg var bedre fra tee til green i dag, men leste ikke puttene så bra, forteller hun til Golferen.no etter fredagens runde.

— Men jeg har spilt bra både i går og i dag. Alt føles veldig solid, og jeg gleder meg til helgen!

Tonje Daffinrud misset dessverre cutten med to slag etter 75-73 og +4. Hjemmespiller, og LPGA-stjerne, Shanshan Feng er suveren i teten med seks slags ledelse på -12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.