Marianne Skarpnords tredjerunde på elleve under par, 83, lot seg ikke reparere. Søndag ble det én over par, og til slutt delt 57.-plass med +8 i Helsingborg Open.
skarpnord-hentet-seg-aldri-inn-igjen

RETT UT AV TETKAMPEN: Etter runder på 69 og 71 slag ble det hele 83 slag for Marianne Skarpnord lørdag, og et fall på 56 plasseringer i europaturneringen Helsingborg Open. Etter én over par, 73, søndag ble det delt 57.-plass til slutt.

Søndagens runde inneholdt to birdier og tre bogeyer. Men som under forrige ukes turnering i Skottland var det altså lørdagsrunden som ble Marianne Skarpnords akilleshæl.

Elleve over par, 83, lørdag førte til et fall fra delt femteplass til delt 61.-plass, og motivasjonen før søndagens avslutning var ikke akkurat på høyeste nivå.

Det gjenstår sju turneringer på europatour-programmet, hvorav Skarpnord i beste fall kan få plass i seks av dem.

Dewi Claire Schreefel fra Nederland beholdt ledelsen gjennom alle fire rundene, og tok til slutt en overbevisende sjuslags seier på -17.

For arrangørlandet Sverige ble Helsingborg Open en skuffelse med Caroline Hedwall, Louise Friberg, Camilla Lennhart og Johanna Björk på delt 14.-plass.

Se også: Livescoring fra Helsingborg


Runde 3
Skarpnord i kjempetrøbbel lørdag

Marianne Skarpnord falt fra delt femteplass til delt 61.-plass etter ellve over par, 83, på tredje runde av europaturneringen Helsingborg Open.

Marianne Skarpnords scorekort lørdag inneholdt to birdier, fire bogeyer og én hver av dobbel-, trippel og firpelbogey for +7 totalt.

Dewi Claire Schreefel fra Nederland har -11, som gir to slags ledelse.


Runde 2:
Skarpnord i kjempeposisjon før helgen

Marianne Skarpnord er fire under par etter to runder av europaturneringen Helsingborg Open. Det gir delt femteplass, tre slag bak teten. Det gjelder bare at ryggen holder!

— Jeg kjente det litt på slutten i dag, men ikke noen store plager, sier Marianne Skarpnord til Golferen.no om ryggen etter fredagens én under par 71-runde på Vasatorp-banen i Helsingborg.

For to uker siden var hun usikker på hvordan ryggen ville oppføre seg etter et par uker med muskelsmerter, fortalte hun under sin egen invitasjonsturnering på hjemmeklubben.

Les også: Skarpnord håper ryggen holder

Spillet er bra

— Ja, det meste har funket ok, sier Skarpnord videre om fredagens én under par 71-runde, som inneholdt fire birdier og tre bogeyer.

— Jeg slo et par dårlige slag fra fairway i dag, men bortsett fra det så var det bra.

Med bare to runder igjen og tre slag opp til Dewi Claire Schreefel fra Nederland, og ett slag til andreplassen, synes Marianne Skarpnord hun har et glimrende utgangspunkt før helgespillet. Om ryggen holder …


Runde 1:
Skarpnord åpnet bogeyfritt i Sverige

Marianne Skarpnord fikk en bra start med tre under par, 69, og ligger på delt femteplass etter første runde av europaturneringen Helsingborg Open.

Marianne Skarpnord er tydeligvis kvitt ryggplagene, som gjorde at hun måtte stå over Ladies Norwegian Challenge i forrige måned.

Torsdag åpnet Moss og Rygge-spilleren Helsingborg Open med en runde uten et eneste tapt slag til banen, og med birdier på hullene 4, 5 og 17.

Med det plasserer 28-åringen seg på delt femteplass med -3, to slag bak Whitney Hillier fra Australia og Dewi Claire Schreefel fra Nederland.

Camilla Lennarth fra Sverige og Finlands Minea Blomqvist deler tredjeplassen på -4

Skarpnord har hele ni spillere sammen med seg på sin tredjeplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.