Verdensstjernen Natalie Gulbis brenner for at barn skal ha det godt. Golferen.no møtte henne på Losby, der hun blant mye annet fortalte om sin SFO for vanskeligstilte barn i Las Vegas. SE VIDEO.
natalie-gulbis-lever-og--nder-for---glede-barn

BARN ER LIVET! Natalie Gulbis stortrivdes under Norges-besøket i forbindelse med Suzann Pro Challenge. I TaylorMade Performance Centre ved Losby GK fikk hun en ny beundrer i fem år gamle William Crawford, som fikk hjelp av verdensstjernen til å balansere på bosuballen.

natalie-gulbis-lever-og--nder-for---glede-barn

KARAKTERISTISK SVING: Natalie Gulbis er kjent for sin sving, der hun dukker ned med overkroppen bak ballen i treffet. «Jeg var så liten og lett som barn, så jeg måtte forsøke å få så mye vekt som mulig bak slaget for å få ballen av gårde,» forklarer hun til Golferen.no.
natalie-gulbis-lever-og--nder-for---glede-barn

NATALIE GULBIS
Født: 7/1-83 i Sacramento, California
Bor: Las Vegas, Nevada (for å være nær treneren Butch Harmon)
Sivilstand: Gift med Jodh Rodarmel, ingen barn
Profesjonell karriere: 13 sesonger på LPGA, én seier på LPGA og én på europatouren (Evian Masters)
Annet: Har hatt sitt eget reality-show på Golf Channel, er lidenskapelig opptatt av barn og barns rettigheter

— Ja, jeg virkelig lever og ånder for barn! Kanskje fordi jeg så veldig vil ha barn selv. Jeg er jo gift, og det er kanskje på tiden innen to til tre år, sier en åpenhjertig Natalie Gulbis til Golferen.no og løfter fem år gamle William Crawford enda en gang opp på bosuballen.

31-åringen har nettopp holdt clinic for utvalgte Losby-medlemmer i TaylorMade Performance Centre, et av bare tre i Skandinavia, som ligger i tilknytning til klubbens drivingrange.

Gulbis forteller at hun hjemme i Las Vegas har opprettet sin egen Boys and Girls Sports Club, og som fungerer på samme måte som den norske skolefritidsordningen (SFO).

Barna Gulbis jobber med er fra 10 til 18 år. Sportsklubben er åpen fra 15 til 19 på skoledager, og fra 9 til 18 i skoleferiene.

— Selv er jeg der to til tre dager i uken, og vi driver mange forskjellige idretter. Noe av det mest populære er en form for basketball der vi spiller med golfballer, forteller hun.

Nær venninne av Tutta

Gulbis har vært venninne av Suzann Pettersen siden de begge var rookier på LPGA for 13 år siden. De har trent sammen og bodd sammen i flere perioder, og omgås mye i turneringesukene.

— Suzann har så mange ganger invitert meg til Norge, men det har ikke passet før nå, sier hun.

— Og du vet hvordan det er, når noen snakker veldig varmt om hjemstedet sitt, som Suzann gjør, så har man lett for å ta det med en klype salt.

— Men nå, etter fire dager i Oslo, innser jeg at Suzann har hatt rett i hvert eneste ord, og at hun ikke har overdrevet i det hele tatt, skryter Gulbis, og legger til:

— Jeg elsker Oslo! Og nå gjenstår bare å få kjøpt et par Dale of Norway-strikkegensere før jeg reiser videre til Evian Championship, stråler hun.

Gulbis’ sju tips til bedre golf

Natalie Gulbis har sju råd som hun mener vil gjøre deg til en bedre golfspiller dersom du følger dem.

1) Få tilpasset køllene: Dagens golfkøller har flere innstillingsmuligheter enn noen gang, og alle golfere trenger forskjellige innstillinger.

2) Ha alltid gode grep: Grepet er det eneste kontaktpunktet mellom deg og golfkøllene. Skift grepene ofte, og sørg for at de alltid er tørre og rene.

3) Hold løst: Du skal gripe så løst i køllen at en venn enkelt kan dra den ut av hendene dine. Holder du hardt, blir du anspent og slår kortere.

4) Ha én sving: Ikke forsøk å endre svingen ved forskjellige slag. Bruk oppstillingen til å regulere for enten høyere eller lavere ballbane eller veksle mellom draw og fade.

5) Ha en fast rutine: Gjør det samme hver gang før du skal slå ballen.

6) Ha en fast mental rutine også: Mange proer bruker en rutine der de teller til 10 inni seg. 1 er ved prøvesvingen, 2 når de går fram til ballen, 3 ved oppstillingen, og så videre.

7) Bli bedre til å putte: Proene bruker to tredjedeler av treningsmengden på avstanden fra 90 meter og inn, og trener masse putting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.